2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
دیدن بی بی چک مثبت برام محال شده بود حقیقتا میگم اینو  انقد حسرت خط دوم بی بی رو داشتم دوساله ...

عزیزم تبریک می گم. خیلی خوشحال شدم. منم تاحالا بی بی چک مثبت ندیدم. حالتو خریدارم 😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره عزیزم الان که راها بستس جلومونو میگیرن میگم بخدا برای درمان میام تعجب میکنن😂😂😂😂😂

دکترت کیه خواهرتورشت،من شاخ دراوردم والاازتعجب😂😂😂

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا خودتو اذیت نکن. هوام سرده مریض میشی خدای نکرده. اره با اونم میشه خوند فقط دستت ب خط قران یا ...

چشم سعی میکنم .من سال هاست درگیر این وسواس فکری ام .دختر که بودم ازبس ادا واصول درمیاوردم مامانم حرص میخورد  میگفت نماز نخونی بهتره .به هرحال مرسی که جواب دادین

سلام شما پانكچر شدين تعداد تخمك ها زياد نبود كه انتقال فرش دادن؟

سلام عزيزم

من تخمكام ١٩ تا بود، حالمم خيلي بد بود، دو روز قبلش دكترم گفت اگه فك ميكني خيلي حالت خوب نيست و ضعيف شدي جنين ها رو فريز كنيم، تو سيكل فريز بيا، ولي بهم قرص داد براي تهوع خوب شدم. چون خراش هم داده بودم حيف بود اين ماه رو از دست بدم، براي همين چون دكترم سونو هم كرده بود گفته بود مشكلي نيست، انتقال دادم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
با به بتاي بالا و عالي مجدد سورپرايز ميشي عزيزم حتما.  دقيقا همينطوره . ان شالله هركسي إرزوشه ...

ممنونم ازت خدا دلت رو شاد کنه

آره عزیزم روز بیست و هفتم بود یعنی دو روز پیش البته در مقایسه ماه قبل وگرنه من پی سی او شدیدم و اصلا زمان منظم برای پریودی ندارم

من اینجا کاملشو نگفتم شب اول ماه رجب خواب دبدم رفتم یه جایی دارن پرونده تشکیل میدن بچه سرپرستی بگیری ...

به به، چه خواب قشنگی.

برای همین هی آرامش داشتی اونوقت به من گیر میدادی موج منفی نده😂

به سلامتی گل پسرت رو در آغوش بگیری عزیزم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دیشب یه خواب خیلی عجیب دیدم کلا از صبح حالم بده. به هر بهونه ای دارم گریه میکنم. خواب مادر بزرگ و پ ...

عزيزم خدا رحمتشون كنه، خوابت خيلي خوب بوده به فال نيك بگير، گرفتن چيزي از كسي كه تو دنيا نيست خوبه . 

انشاالله بارداري عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدای تو بشم  باورت میشه فقط دارم نگاش میکنم انشاالله که مامان شدن شمارو ببینیم

عزیزم، 😍

امیدوارم خدا تعداد بی بی چکهای مثبت این گروهو ازین به بعد به صورت تصاعدی افزایش بده! ☺️☺️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزيزم خدا رحمتشون كنه، خوابت خيلي خوب بوده به فال نيك بگير، گرفتن چيزي از كسي كه تو دنيا نيست خوبه . ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. ممنون عزیز. ان شاالله خودت این هفته بیای خبر مثبت شدنت رو بدی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....