2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببين سر سوزنت كوتاهه كه به تهش نميرسه، سرسوزن معمولي بگير، يعني انسوليني نباشه. بعد كه كارات تم ...

همون سر سوزن معمولیه. منتها درازاش کمه. حالا امروز میرم درازترشو میخرم ☺️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از آزمایشگاه زنگ زدن برای نتیجه آمنیوسنتز. گفت گوشی رو میدیم به دکتر. تا دکتر حرفشو بزنه قلبم هزار ت ...

سلام عزیزم درکت میکنم که چه استرسی داری چون خودم این سختیارو کشیدم ولی به قول خودت و بچه ها همون خدایی که بهمون داده ازشون محافظت میکنه...فقط دعا کن و قرآن بخون و دلت و بسپار به خدا انشاالله همه چی درست میشه،،هیچی غیر اینا دل آدم و تو این روزای سخت آروم نمیکنه واقعا

دلم خیلی برات روشنه عزیزم انشاالله چند ماه دیگه وقتی کوچولوهاتو تو بیمارستان به سلامتی و خوشی دادن بغلت به همه این روزا میخندی😊

من همش بیادتم دوستم تو هم منو از دعاهات بی نصیب نذار🙏😍

خانمای گل یه سوال ... اگه خدا قبول کنه برا حاجت روایی همه مون چله حدیث کساء گرفتم الان که پریودم غسل ...

هیچ مشکلی نداره عزیزم. تو پریودی خوندن نه گناه داره نه کراهت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره برا منم وحشتنااااااااااااااک درد داشت. کلا خمیده برگشتم. ب دکتر التماس می کردم کتو روخدا انتقالم ...

آخی عزیزم. بالاخره مادر شدی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم نمیدونی وقتی خوندم خداروشکر حال نی نیت خوبه چقدر چقدر خوشحال شدم. به خدا انگار در مورد یکی از ...

ممنون دارچین جان لطف داری بهم همچنین تو عزیزم...واقعا حرف دل منو زدی انشاالله چشم به هم بزنیم ببینیم سه چهارماه دیگست و همه این روزای انتظار گذشته و البته بقیه دوستانیم که انتقال دادن و از این بعد دارن جوابشون مثبت شده،،آمین🙏

بارداریه پوچ هست باید برم سقط کنم

ای بابا چراا. اخه دو سه بار اخر که بتا قشنگ بالا میرفت که. من خیییییییلی امیدوار شده بودم.

الهیییییییییی ک ب زودی زود دلتون شاد بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام.من سه روز پیش در مطب ای یو ای کردم.از همون روز گلوم یجور شده.امروز هم موقع خوابیدن گلوم قلقلک م ...

اگه میتونین با سرکه و اب و نمک قرقره کنین تو گلوتون