2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قرار بود دو ماه پیش پانکچر بشم که جواب آزمایش همسرم اومد ضعیف بود خیلی مورفولوژی صفر بود دکتر دو ماه ...

منم رفتم ابن سینا همسرم موروفو و تحرک صفر تعدادش ۳۰ میلیون دی اف آی خدا رو شکر خوبه ولی دکترش گفت حتما میکرو کنید منم رفتم چک شدم سونو مخصوص آندومتریوز دادم که ببینن نیاز به عمل هست یا نه که شکر خدا گفت نیاز به عمل نیست عکس رنگی هم دادم خوب بود. آزمایش ایمنی انعقادی هم تا حدیش رو نوشت دادم خوب بوده حالا باید دو پری برم آزمایش fsh بدم اگه اونم خوب باشه برم پیش دکترم دوباره و دارو بهم بده برای پانکچر. البته الان چند تا ویتامین داده دارم میخورم همسرمم کلی دارو داره میخوره که ۱۰ اسفند تموم میشه دوباره بره دکتر ببینیم چی میگه. من میخوام بعد عید برم توی سیکل الان مغازه داریم نمیشه اصلا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خانمی درسته دوباره اومدم تو این راه ولی توان جسمی چند سال پیش رو ندارم، این بار دوباره هایپر. ...

نمک و پروتئین آب رو میکشن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون دعاکن برامون

اگه لایق باشم حتماا عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره فدات شم ان شاءالله این ویارا قسمت خودت ولی با شدت کمش چون واقعا خیلی سخته..دارم دمیترون عزیزم زی ...

ویار داری ؟؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانمای گل یه سوال ... اگه خدا قبول کنه برا حاجت روایی همه مون چله حدیث کساء گرفتم الان که پریودم غسل ...

بخون عزیزم. ربطی به پریودی نداره. دعا و قرآن رو در پریودی هم میشه خوند

قبول باشه

التماس دعا

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام ، دوستان  من چند سال میش ivf کردم و بعد از پانکچر شدیدا هایپر شدم ، تا جایی که رفتم بیمار ...

سلام عزيزم

دكتر من دوغ شور و پودر پروتئين و سفيده تخم مرغ و بيسكوييت ترد با پنير رو گفت بخورم. منم هايپر شدم ولي خداروشكر خيلي شديد نبودم. حالت تهوع داشتم بيشتر.

برات احتمالا سرم آلبومين ميزنن فردا آروم تر ميشي.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانمای گل یه سوال ... اگه خدا قبول کنه برا حاجت روایی همه مون چله حدیث کساء گرفتم الان که پریودم غسل ...

قبول باشه عزيزم، التماس دعا🌸 انشاالله حضرت زهرا نگاهي بهمون بكنه🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام ، دوستان  من چند سال میش ivf کردم و بعد از پانکچر شدیدا هایپر شدم ، تا جایی که رفتم بیمار ...

ببين انرژي مثبت بفرست براي فردات، انشاالله شديد نيستي و با حال عالي مياي خونه عزيزم🌸

سلام دوستان. من امروز روز اول پریودم رفتم مرکز اندازه گیری عمق رحم کردن برام. همونجا رو تخت فشارم اف ...

دوستای گلم کسی جواب نمیده؟ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزدلم خوبی؟نی نی خوبه؟چخبرا؟ بسلامتی زایمانت کیه؟

سلام ساراجان ممنون عزیزم شکر نی نی هم خوبه

البته بعضی وقتا درد دارم که نمیدونم علتش چیه اصلا...شنبه رفتم سونو خداروشکر دکتر گفته خوبه همه چی...طبق ان تی ۱۵ خرداده البته اگه طبیعی باشه که بعید میدونم

تو خوبی ؟؟مشغول استراحتی و تجدید قوایی آره☺😊

آره گلم، من واسه زیاد شدن شیرم میخوردم که پسرم بهش حساسیت داد کلا تداخل داره عزیزم

سلا زینب جون من شنبه انتقال دادم ساعت ۱۲ شیاف میزارم مهمون سر زده اومد دو ساعت دیرتر گذاشتم نمیتونستم بخوابم به نظرت اشکالی نداره