2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

سلام دوستان خوبین؟ دکترم برای افزایش ضخامت بهم قرص سیلدنافیل داده بصورت شیاف بزارم واژن وای معده درد دارم الانه بترکه. 

روزی سه تا استرادیول و یکیشم شیاف ازاون

اخه اینو برای چی دادن؟ اینکه برای اقایونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیالت راحت گل پسرت  بدنیا میادو بزودی بغلش میکنی و برای همه منتظرا دعا میکنی گلم عرق کاس ...

مرسی عزیزم ایشالا قسمت همه 

والا دکترم گفت کاسنی نخور رو حرکات بچه تاثیر می زاره گفت همون خیار و لیمو شیرین و چیزای اینطوری خنکی یخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم چه قدر زیاد گلی  از روزهای دیگه خودبخود زودتر میزنی خودت، امتحان کن

مواد داخلشو چون سوزن سرنگم به تهش نمیرسه نمی تونم بکشم راحت، هی چند بار برمیگرده داخل جاش، کلا قلقشو بلد نیستیم . با شوهرم دونفری سه ساعت لفتش می دیم 😅

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان. من امروز روز اول پریودم رفتم مرکز اندازه گیری عمق رحم کردن برام. همونجا رو تخت فشارم افتاد و اومدم بیرون سه بار بالا آوردم. عکس رنگی رو راحت گرفتم ولی این داغونم کرد😣 واسه شما هم انقدر درد داشت؟ برای من چهار تا سینال اف داده فعلا ۹۰۰. تا بعدش برم سونو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای بابا. بازم جنین داری انتقال بدی؟ روز هشتم

ان شاالله مثبت میشی آره دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مواد داخلشو چون سوزن سرنگم به تهش نمیرسه نمی تونم بکشم راحت، هی چند بار برمیگرده داخل جاش، کلا قلقشو ...

عزيزم سوزن سرنگو كامل وارد اون شيشه نكن فقط نوك سوزنو از وسط لاستيك بالاي شيشه وارد شيشه كن بعد شيشه رو برعكس كن و موادو بكش تو سرنگ اونجوري مواد هي كشيده ميشه داخل شيشه اينجوري امتحان كن حتما

خداياشكرت....❤️ 
نمیدونم شنبه پریود شدم وسونو شدم امپولارا از دوشنبه گفت زدم احتمالا ۵شنبه یاجمعه هفته بعد

انشالله اینسری همه چی عالی پیش میره عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزيزم سوزن سرنگو كامل وارد اون شيشه نكن فقط نوك سوزنو از وسط لاستيك بالاي شيشه وارد شيشه كن بعد شيشه ...

مرسی عزیزم. راستش بعدش همینجوری امتحان کردیم منتها تا ته موادو نمیکشه داخل، یعنی اولش خوبه به آخر که میرسه نمیاد چیزی، نمی دونم حالا سرعت ما کمه شاید. این دفعه با سرعت بیشتر بکشم ببینم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈