2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ممکنه عزیزم والا این داروها پدر آدم رو در میاره من روزی ۱۳تا قرص دارم در حال حاضر +۲تا امپول .هرروز ...

میخوای پانکچر بشی امید خدا ؟ دکترت کیه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
اره عزیزم من ۴ ساله اندومتریوز داشتم یعنی یکی دوسال قبل ازدواجم کیستم ۹ سانت بود و حتما نیاز به ج ...

ممنونم از توضیحات کاملت انشالله که خدا صحیح و سلامت به دنیا میاد. برای منم خیلی دعا کن چون اسپرم همسرم مشکل داره و خودمم کیست آندومتریوز ممنونم گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم بله من میکرو کردم دکترم مریم فریدمجتهدی تو بیمارستان ارش

الهی شکررررررررررر معلوم نیست دوقلو یا تک؟الهی دست راستت سرمن .. تو تاپیک قبلیت دیدم خواهرشوهرتم حامله س .. خداروشکر توم مثبتی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ممنونم از توضیحات کاملت انشالله که خدا صحیح و سلامت به دنیا میاد. برای منم خیلی دعا کن چون اسپرم همس ...

ممنونم عزیزم

فقط استرس رو از خودت دور کن و حتما تغدیتو سالم کن و ورزشو فراموش نکن

اندومتریوزیا تغذیشون خ مهمه

اصلا نباید فست فود بخوری، محصولات کارخونه ای و نگهدارنده مطلقا ممنوع

و البته محصولات تراریخته خیلی کم باید مصرف کنی

ورزش و مخصوصا پیاده روی خ مهمه

من دیر فهمیدم اینارو

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

الهی شکررررررررررر معلوم نیست دوقلو یا تک؟الهی دست راستت سرمن .. تو تاپیک قبلیت دیدم خواهرشوهرتم حام ...

نه معلوم نیست هفته ی ویگه معلوم میشه  هفته ی دیگه باید برم سونو که ساک بارداری رو ببینن دعا کن مشکلی نباشه

اره اره😁😁خواهرشوهرم الان ۱۳ هفتست

من روزی که بارداریشو فهمیدم چند ساعت هق هق گریه میکردم دلم خ گرفته بود

خداروشکر که خدا منم لایق مادری دونست

ان شاء الله قسمت و روزی خودت به زودی😍

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ممنونم عزیزم فقط استرس رو از خودت دور کن و حتما تغدیتو سالم کن و ورزشو فراموش نکن اندومتریوزیا تغذ ...

آره خیلی تغذیمو تغییر دادم ولی باز لعنتی یه چیزایی رو نمیشه ولی خیلی رعایت میکنم. پیاده روی هم تا حدودی دارم انشالله که منم خیلی زود مامان میشم و همه منتظرا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم احتمالا 14 هم پریودت پانکچر میشی. منظورم از تقریبی این بود ک حدود روز 12 تا 14 پریودت رو حساب ...

اگه مثل دفعه قبل باشه ۱۴ میشه ولی ایندفعه داروهامو یروز تقریبا نصف روز دیرتر شروع کردم وداروهاهم متفاوته.چهاردهم میشه جمعه کاش میشد ۵شنبه وجمعه نشه نمیخوام‌کسی بفهمه روز پدره 

یا رب العالمین
عزیزم.... قربونت  حالا شنبه میرم تست بدم توکل به خدا  الان کی انتقال میدی انشاالله؟&nbs ...

ایشالا مثبتی عزیزم ❤️❤️از ته قلبم میخوام برات

منم پی جی اس نکردم این سری نمیدونم الان اومدم مطب به اصرار همسرم ببینم چی میگه

چون میخواستم تا بعده عید ول کنم و البته فککنم انتقال بعدیم همون بعده عید بشه😐😐من به نظرم یه ایرادی دارم حتما که نمیگیره

ساقی جون هیچکدوم تاثیر نداره امتحان کردم بدترم میکنه😔 حالا این تهوع به کنار کاملا بی اشتها شدم من م ...

خوب فدات شم عیب نداره نینی جون داره خودنمایی میکنه عزیزم ...لگه اونا تاثیر نداشت باید به دکتربکی برات دمیترن بده

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
شایدم ...ایشالا که درهمین حین دکتررفتنا رحمت خدا شامل حالت باشه وطبیعی بارداربشی

خداکنه عزیزم.... اما فککنم محاله با اون مورفو و....

واقعا سخته هممون که اینجاییم روزای سختی و میگذرونیم خدا به هممون رحم کنه

تو کی شروع میکنی سیکلتو؟