2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دارچین جون توروخدا نگران نباش توکل به خدا من که دلم روشنه انشالا هیچی نیست دکترا هم فقط میخوان م ...

راستش مثل آدمهایی که میخوان خودشونو گول بزنن حتی یکم خوشحال شدم. گفتم شاید قرار باشه خبر خدایی نکرده بد رو دیرتر بشنوم   

انشالله خیره. ممنون ازت عزیزم که به یادمی. انشالله خدا دلت رو با یه جیگر تو دل برو شاد کنه   

از آزمایشگاه زنگ زدن برای نتیجه آمنیوسنتز. گفت گوشی رو میدیم به دکتر. تا دکتر حرفشو بزنه قلبم هزار ت ...

نگران نباش همه این ازمایشا به نظر من فقط شده محل کسب درامد برای دکترا ...من مطمانم دوقلوهات سالمن عزیزم

سلام دویتان من دارم برای تخمک کشی امپول زیر جلدی بازو میزنم میخواستم بدونم همشو باید به یه دستم بزنم ...

فکر نکنم فرقی کنه روز چندمه امپول میزنی؟من پرگوریس دارم رو شکم میزنم

یا رب العالمین
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم تبریک میگم گلم ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلتون😍😍 خدارو هزاران بار شکر به خدا هر روز به امید مثبت شدن دوستای نازنینم میام اینجا سر میزنم خدایا تو رو به حقانیت خودت قسم دل همه ی دوستامونو شاد کن.❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

دکترمن برا تقویت تخمک فرتیل اید ورویال ژل روزی یکی متفورمین دوتا گفت بخورم.کپسول ژل رویال بگیر که جنسینگ داشته باشه دکترم اینجورگفت

یا رب العالمین
انشالله عزیزم. ممنون انشالله به اون چه دلت میخواد برسی مهربون    

عزیزم خوبی؟ دارچین جون نمیتونم زود زود بیام ولی فکرم پیش شماست..ان شاءالله که پرنسس های نازت صحیح و سالم میان بغلت همه چیو بسپار دست خدا یجوری قشنگ درستش میکنه آدم حظ میکنه💗

دوستان لطف میکنین اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین ممنون میشم

معذرت میخوام حالت تهوع و استفراغ امونمو بریده قرص دمیترون هم میخورم تاثیری نداره چیکار کنم؟ هیچی نمیتونم بخورم ضعف میکنم ولی چیزی از گلوم پایین نمیره..آب هم میخورم با عرض معذرت بالا میارم

از آزمایشگاه زنگ زدن برای نتیجه آمنیوسنتز. گفت گوشی رو میدیم به دکتر. تا دکتر حرفشو بزنه قلبم هزار ت ...

عزیزم سلام از صمیم قلبم دعا میکنم که دو سه هفته دیگه که جواب آز بگیری مثل روزی که جواب مثبت آزمایشتو گرفتی از ته دلت همونجوری خوشحال بشی گلم توکل بخدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم خوبی؟ دارچین جون نمیتونم زود زود بیام ولی فکرم پیش شماست..ان شاءالله که پرنسس های نازت صحیح و ...

عزیزدلم ممنونم بابت حرفهای خوبت. انشالله خدا کوچولوت رو حفظ کنه و به یه چشم به هم زدن صحیح و سالم بذارتش بغلت  

ماشالا مامان ماهک‌جون تیکرت رو میبینیم چه کیفی داره 😍 انشالا که زایمان راحتی هم داشته باشی دعای ما ...

مرسی عزیزم ایشالا برای خودت حتماااا🌺🌺🌺

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود