2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
آره گلم هیچ دارویی نگرفتم فقط رفتم قم طب سنتی یه دارو داداون خیلی خوب بود

فداا شم عزبزم قم همون سلامتکده بوعلی رفتی؟چه دارویی گرفتی عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نمیدونم والا .باراول انتقالم فرش بود جنین هام هم بلاست سدن .برا باردوم ازمایش ایمنی انعقادی دادم که ...

ای بابا. خدا کنه این بار که همه ی مشکلات رو فهمیدی بدون دردسر مثبت بشه عزیزم. توکلت بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا. خدا کنه این بار که همه ی مشکلات رو فهمیدی بدون دردسر مثبت بشه عزیزم. توکلت بر خدا

ان شاء الله .توکل بخدا . راستش خیلی نگران بسته شدن لوله ام امیدوارم مشکل خاصی نباشه.تا دوماه بگذره من از نگرانی میمیرم راهم دوره نمیتونم بیام ازاین فکروخیال راحت شم

بچه ها من جنينام دو روزه و سه روزه هستن دكترم گفت ميذاريم بلاست بشن بعد انتقال ميدم برات يعني همه ي ...

عزيزم استرس نگير، منم فك ميكردم همه رو بلاست ميكنن كه وقتي كارت جنينام رو بهم دادن، متوجه شدم كه سه تايي رو كه انتقال دادن گذاشتن بلاست بشه، بقيشون رو سه روزه فريز كردن

نگران نباش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فکر کنم بستگی به خودت داره میتونی هر بار رویک دستت بزنی میتونی هم کلا همشون رو رو یه دستت بزنی. رو ش ...

مرسی عزیزم یه امپول سینافکت و سینال دارم که دور ناف میزنم اینو گفته بازو بزنم حالا شک داشتم که هربار همون دست یا عوضشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزيزم همسر منم كلا ١ درصد شكل طبيعي داشت اسپرمش از ١٤ سيكل قبليم تا پانكچرم كه ماه بعدش ١٤ سيكلم بود ...

مرسی گلم 

من فردا داروهای همسرم و میگیرم 

ببینم این قرص هم جزوش هست یا نه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

دوستان من قرص استرادیول میخورم و سینا فکت میزنم و ویتامین و یه شیاف لاکتوز میزارم 

نمیدونم چرا انقدر بی حال شدم ، حسابی روانمو ریخته به هم 

انگار افسردگی گرفتم ، حال دلم خوب نیست، شوهرمم از دست خسته شده از بس به خاطر دارو ها گفتم حال ندارم ، محبتش خیلی کم شده ، احساس میکنم دیگه حوصله منو نداره 😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم استرس نگير، منم فك ميكردم همه رو بلاست ميكنن كه وقتي كارت جنينام رو بهم دادن، متوجه شدم كه سه ...

عزيزم جنيناي من فريز شده هستن يعني بايد از فريز در بيارن بلاست كنن خداكنه گريد a دارم از بين نرن😔😔خدايا خودت كمكمون كن از ما كاري بر نمياد واقعا

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی چخبرا ؟من یک ماه و نیم پیش دو تا بلاست انتقال دادم که منفی شد روز چند انتقالی؟ ان ش ...

ای بابا. بازم جنین داری انتقال بدی؟

روز هشتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان من قرص استرادیول میخورم و سینا فکت میزنم و ویتامین و یه شیاف لاکتوز میزارم  نمیدونم چرا ...

عزيزم منم دقيقا چند روز پيش اينجوري بودم و داروهامم همينا هستش به اضافه پردنيزولون و چندتاي ديگه به مرز افسردگي رسيده بودم ميخواستم بذارم برم اما الان بهترم خداروشكر. خودمو با خونه تكوني سرگرم كردم طفلي مامانم ٦ ساعت ازم دوره حالمو ديد هر دو سه ساعت زنگ ميزنه باهام حرف ميزنه كلي روم تاثير گذاشت اجازه ي وقت خالي و فكر كردن به خودم نميدم وگرنه بازم همون حالتام برميگرده همش اثر اين داروهاست

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم چقدر مهربونی شما 💕💕💕 امیدوارم همین انتقال مامان بشی و خبر خوبشو به ما هم بدی ❤️

قربانت عزیزم

چشات مهربون میبینه.

ان شاالله فردا بیای خبرای خوب بدی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....