2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من ۵ هفته و ۳ روز  تقریبا با همیم منم ۱۸ بهمن آزمایش دادم مثبت شد سینه هام درد میکنه ولی از ص ...

عزیزم تو هفته ۵ دوروز سینه ها درد میگیره وروز سوم خوب میشه نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درحال انجامم...چون شوهرم میگه زندگی بی بچه نمیشه و اگه باردارنشم ممکنه نتونیم باهم زندگی کنیم دع ...

انشاالله ک عزیزم همین دفعه اول جواب میگیری فقط استرس نداشته باش از خدابخواه کمکت میکنه

@bopo    

@لی_لا1    

@nazaniin74

@faribakhanoomi    

سلام دوستان😍 خوب هستین؟ جوجه هاتون خوبن؟

چه میکنید با روزای پراسترس بارداری؟ من که همچنان با کوچیکی شکمم درگیرم😕 برای کاری رفته بودم بهداشت مامای بهداشتم گفت شکمت چرا اینقدر کوچیکه😔 کم کم دارم به سونویی که رفتم شک میکنم😥

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره ۷ماه پیش یه عمل سخت داشتم با بیهوشی هنوز عوارضش باهامه🌹🌹🌹

آره عزیزم. مسکن میدن و شیاف دردش قابل تحمل هست. الکی بیهوشی نگیر.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم من ابن سینا انجام دادم قبلش خیلی ترسیده بودم ولی من بعدش خیلی حالم خوب بود دردش در حد چند ثانی ...

منم یه بار ۳سال قبل انجام دادم.ولی دردش وحشتناک بود .چسپندگی داشتم که بازنشد شایدم درد شدیدم به خاطرهمون بود.چون ازخیلیها شنیدم گفتن دردش قابل تحمله.ولی برای من خیلی شدیدبود

ایشالا...من شنبه آز مایش میدم.خیلی نگرانم نازی جون.برام دعا کن.صبح روز دهم یه کم لکه دیدم بعدش تاروز ...

عزیزم فردا صبح هم بی بی بزاری جوابت مشخصه فقط حتما صبح بزار ک جوابش درستر باشه

آره عزیزم. مسکن میدن و شیاف دردش قابل تحمل هست. الکی بیهوشی نگیر.

نه فکرنکنم بیهوشی انجام بدم.ازیه طرفم ازاین میترسم ۷ماهه عمل بازشکمی شدم.خطرنداشته باشه عکس رنگی هنوزم جای عملم دردمیکنه گاهی

نگران نباش عزیزم .فقط من میدونم استرس کار رو بهتر نمیکنه هیچ ،خرابتر میکنه.بسپار دست خدا .کاملا درکت ...

عزیزم همش سپردم دست خدا فقط میگم بچه سالم میخوام ک تودت برام حفظش کنی  ولی یوقتایی واقعا کم میارم و استرس میگیرم

سه شبه بخاطر ناراحتیم میریم خونه دوستم خونشون سه طبقه با پله 

دیشب هم رفتیم مبل دیدیم 

چون یکم بی خیال شده بودم و فکر میکنم خبری از نی نی نیست

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribakhanoomi     سلام دو ...

سلام خوبی شادن جان.نی نی خوبه.

عزیزم از بارداریت لذت ببر.شکمم  کوچیکه چیه.هربچه ای وزنی داره ویه جای رحمه.شنیدی قدیمیها به یکی میگن بچش پشتشه به خاطراین شکمش کوچیکه

عزیزم فردا صبح هم بی بی بزاری جوابت مشخصه فقط حتما صبح بزار ک جوابش درستر باشه

مرسی عزیزم ولی جرات بی بی گذاشتن ندارم...هروقت گذاشتم منفی شده دیگه الان ازش متنفرم.