2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

وااای ادریانا جوووون چقد خوشحال شدم عزیزم .ان شاء الله به حق پنج تن اینبار کنجدت نه ماه تودلت میمونه .عزیزم خیلی تبریک میگم .عیدیتو از خانم فاطمه زهرا گرفتی خداروشکر

روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

عزیزم مثبت شدی ان شاالله؟؟؟؟😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای ادریانا جوووون چقد خوشحال شدم عزیزم .ان شاء الله به حق پنج تن اینبار کنجدت نه ماه تودلت میمونه ...

الهی فدات شم مرسیی اره بخداا ، انشالله اینبار رشد کردنشو ببینممم تا ۹ ماه 🙏🙏 🧡ایشالا دل همه شاد بشه همه طعم مادر شدن و بچشن🙏🙏😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم مثبت شدی ان شاالله؟؟؟؟😍😍

اره عزیزم شکر خداا اره😍😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
الهی فدات شم مرسیی اره بخداا ، انشالله اینبار رشد کردنشو ببینممم تا ۹ ماه 🙏🙏 🧡ایشالا دل همه شاد ب ...

عزیزم😍😍😍 مبارکت باشه💕💕💕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم😍😍😍 مبارکت باشه💕💕💕

مرسی عزیزم😍😍🧡🙏

عزیزم شما چند روز بعد از انتقال رفتی سونو قلب؟؟؟

عزیزم من روز ۲۲ انتقال رفتم برای سونوی ساک که دکتر گفت سه هفته بعدش بیا برای سونوی قلب یعنی میشد ۲۵ بهمن که خونریزی کردم و مجبور شدم زودتر برم یعنی روز ۳۱ انتقال که خداروشکر قلبشم دیدم.

شما کی میری برای سونوی قلب؟

اره عزیزم شکر خداا اره😍😍🙏

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات تبریک میگم عزیزم ان شاءالله همیشه خوش خبر باشی و تا آخرش کنجدات بچسبن به دلت😍😍🤩🤩

پس چرا چیزی نمیگفتی؟؟؟

الهی فدات شم مرسیی اره بخداا ، انشالله اینبار رشد کردنشو ببینممم تا ۹ ماه 🙏🙏 🧡ایشالا دل همه شاد ب ...

ان شاء الله می بینی عزیزم ،بسلامتی بغلشم میکنی .الهی امین با تو دلیت برا همه منتظرا دعا کن .خیلی خیلی خوشحالم برات .الهی موندگار باشه این خوشحالیت .واقعا به خبر خوبت نیاز داشتم انرژی مثبت شد برام

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات تبریک میگم عزیزم ان شاءالله همیشه خوش خبر باشی و تا آخرش کنجدات بچسبن به ...

الهی امین مرسی گلم🧡🙏 تازه ازمایش رفتممم😀 

میگم سوال پرسیدم بالاتر شما هم اینجوری میشی؟

ان شاء الله می بینی عزیزم ،بسلامتی بغلشم میکنی .الهی امین با تو دلیت برا همه منتظرا دعا کن .خیلی خیل ...

عزیزممم ایشالا دامن همگی سبز بشه همه خوشحال بشن با تمام وجودم از خدا میخوامم مخصوصا برای ماها که سختی زیاد کشیدیم🙏🙏🙏🧡🧡

الهی امین مرسی گلم🧡🙏 تازه ازمایش رفتممم😀  میگم سوال پرسیدم بالاتر شما هم اینجوری میشی؟

بازم تبریک میگم گلم مراقب خودت باش😍

نه عزیزم من اینجوری نمیشم ولی حتما علامت بارداریه و نینی داره خودشو محکم میچسبونه به دل مامانش🥰🥰🥰

بازم تبریک میگم گلم مراقب خودت باش😍 نه عزیزم من اینجوری نمیشم ولی حتما علامت بارداریه و نینی داره ...

مرسی گلمم توام مراقب خودت باش😚😚😍😍

خداروشکر.امیدوارم که ۹ ماه دیگه بغلش (ون)کنی و دل خودت و خانوادت شاد باشه.