2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
@لی_لا1     لی لا جون شما سونو داپلر رفتین؟ من رفتم دکتر سونو رو که دید عصبانی شد گفت و ...

اول که خداروشکر که همه چیت خوب بوده. دوم اینکه دورراز جونت نصف جون شدی تا بری سونو برگردی. از دست این بی دقتی ها. همش فکر میکردم چرا دکترت سونو کامل نداده پس؟ چون رشد جنین رو حتما بررسی میکنن. پس این سهل انگاری دسته گل دکتر سونو بوده. بازم شکر که بخیر گذشته. من اره عزیزم سونو داپلر بیست و هشت هفته دادم. طول استخوان ران و دور شکم و دور سر و رگ های مغز و قلب و همه چی رو بررسی میکنن. وضعیت جفت و مایع آمینیوتیک و همه چی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم دقیق نمیدونم ولی به نظرم اگه دکتر چیزی نگفته یعنی فرقی نمیکنه تو روز کی مصرف بشه یه سرشون ب ...

برا سه وعده تنظیم کردم دیگه توکل بخدا .کی همسرتون دوباره ازمایش میدن؟ راستی خودتونم مکمل استفاده میکنید یانه؟

سلام گلم  میگم کیفیت تخمک به سن ربط داره یا ذخیره؟ ذخیره خودت چند ؟

نمیدونم دقیق عزیزم، یعنی فرمول خاصی نداره

به هزار تا چیز میتونه مربوط باشه

ذخیره من ۱/۲ هست

به سن مربوطه اما به ژنتیک شخص هم ربط داره به سبک زندگی هم ربط داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی گلم خیلی لطف کردی. پبجو دیدم بیشتر مسائل کیفیت تخمک و اسپرم بود که از اون کتاب معروف خلاصه کرده ...

قربانت عزیزم . رعایت کردن اصول همون کتاب میشه رژیم دیگه

اینکه چی رو حذف کنی و چی رو بیشتر بخوری 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان من اومدم چند صفحه اخر این تاپیکو خوندم یه نفر که جنیناش از بین رفتن متاسفانه...خیلی ناراحت شدم

بعدم کلی درمورد جنینای بلاست و ۳ روزه حرف زدن

من پریروز جنینای ۳ روزه انتقال دادم سنمم ۲۱

یه جوری شدم

انگار یکم ته دلم خالی شده 

روحیم خوب نیست

استراحت میکنم و استرس ندارم ولی روحیم خوب نیست همش افکار منفی میاد

میشه بیاین یکم از تجارب خوب بگین...اونایی که بار اول انتقال مثبت شدن

جدا به روحیه  نیاز دارم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

قبلا چند هفته بودی این یکی چند هفته گقت؟

نه اشتباه گفتم عزیزم الان سونومو دیدم 28 هفته و دو روز بودم اندازه سرش اونقدر بود، به حساب سونو قبلیم باید 28 هفته و 5 روز میبودم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام  نه عزیزم  قبل از اینکه بیام اینجا رو گفتم

اهان فدات شم...خیلی متاسف شدم به خاطر انتقال منفی ات ایشالله خدا بهت صبر بده ....برات تو خصوصی پیعام گذاستم گلم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
علت چیزی نگفتن؟ بمیرم واسه دلت عزیزممم. ولی قطعا کم نیار ادامه بده

خواهر مصیبت دیروزمو چند صفحه پیش یعنی صفحه 19278 گفتم. حوصله کردی بخون. من ناراحتی دیگمم اینه که چرا آزمایشگاه نکبت بم نگفت کیفیت اولیه اسپرم و تخمک چطور بوده       

اول که خداروشکر که همه چیت خوب بوده. دوم اینکه دورراز جونت نصف جون شدی تا بری سونو برگردی. از دست ای ...

ممنون عزیزم، آره بخدا شوهرم چقدر استرس کشید از من بیشتر

دکتر سونو داپلر گفت خداروشکر همه چیش خوبه مشکلی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش عزیزم . از دکترت پرسیدی ؟ اخرین تاریخ پریودیت کی بود ؟

قربونت، دکترم میگه فقط سونوی ان تی درسته بقیشون دقیق نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهگل جان  شما میدونید پنتوکسی فیلین رو چه زمانی استفاده کنیم ؟ داروهای همسرم اسیدفولیک وویتامین ...

عزیزم فرقی نمیکنه کی باشه فقط معدشون خالی نباشه 

همسر من بعد از غذا میخوره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️