2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دكتر به من هم گفت هرچي اندازه آندو پايينتر باشه يه مقدار زمان ميديم كه زياد بشه .  ان شالل ...

الهی امین😘😘🥰🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام شادن جون ای جونم مبارک باشه نی نی داری😍الا ربتم چند تا  صحبتای قدیمیمون خوندم به یاد قدیم ...

عزیزم به سلامتی سمانه جان خدا حفظ کنه دوقلوهای نازت رو

دکترت کی بودگلی؟ یکم از بارداری دوقلویی میگی بهمون؟ چقدر وزن اضافه کردی؟ 

ولی اگه بتونی پیش رویا شرکت بری خیلی بهتره چون خیلی ها که مشکل ناباروری و سقط داشتن ازش نتیجه گرفتن ...

زنگ زدم کلینیک صبح بیمارستان الزهرا، تلفن گویا بود. اول کد ملی رو وارد کردم. بعد کد ۴۳ یعنی قسمت آلرژی رو انتخاب کردم. اولین دکتری که معرفی کرد رویا شرکت بود ک کدش 10 بود. بعد اعلام کرد که حضور شما سه شنبه 8صبح الزامیست.

تلفن کلینیک

36700999

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دختر و پسر هستن خداروشکر که نتیجه گرفتی😍😍 خوب خوابتو بکن که بیاد خواب تعطیله

ای جان😍 پس جنست جوره خداروشکر😙😙😙

آخه الانم استرسای بارداری نمیذاره بخوابم😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره ولی دیگه ندیدم اخهههه دو هفته دیگه نی نی ت میاد بغلت 😍😍😍😍

خدا رو شكر كه لك ديگه نديدي 

تيكرمو گذاشتم رو سزارين 

احتمالا همون سه هفته ديگه باشه زايمانم

حالا هفته ديگه مشخص ميشه.