2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
سلام عزیزم  من روزی سه تا استرادیول ۲ خارجی میخورم نصفی قرص پردنیزولون ۵ و روزی دو تا آمپول پر ...

ان شاالله که به سلامتی نینی کوچولوتو بغل کنی خواهری😍

برای منم دعا کن 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره چون دو قلو بود و لکه بینی داشتم هر ۱۲ ساعت یک شیاف استفاده میکردم

خداروشکر که نینی هاتونو به دنیا آوردین ان شاءالله زیر سایه خدا و پدر و مادر بزرگ شن عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اون اسپرینو قطع کن درست میشه 

باشه چند روز قطع میکنم حتما فقط اینجا دوستان گفتن اگه لخته پشت جفت باشه و آسپرین نخوری خدای نکرده خونرسانی مختل میشه از اون نگرانم

صبح دوتا آمپول زدم و هر ۱۲ ساعت شیاف میذارم به نظرت تا کی اینجوری ادامه بدم؟

سلام دخترا و مامانا. من قرار بود چارشنبه بزنگم آزمایشگاه. طاقت نیاوردم الان ز زدم. گفتن 5 تا تخمک داشتی ولی کیفیتشونو نگفتن. فقط گفتن میکرو شدن تا روز چارشنبه ببینین چطورن. گفتم مگه نگفتین دو تا فولیکول برداشتین؟ گفتن ممکنه در هر فولیکول بیش از یک تخمک باشه. والل من چیزی که تو درسامون یادمه هر فولیکول یه تخمک داشت که. ولی خوشحال شدم حالم بهتر شده. بچه ها تو رو خدا دعام کنین جوجه های خوبی درست شن واسم     

به نظرم اون اسپرینو قطع کن درست میشه 

سلام زینب خانوم،من دیدم اینجا شما با تجربه تر هستید گفتم سوالمو از شما بپرسم،من ۸روز از انتقال جنینم گذشته ،پنجمین باره آی وی اف میکنم این دفعه پی آر پی کردم قبل انتقال،تا حالا هم آزمایش انعقادی و ایمنی و کاریو تایپ انجام ندادم.میخواستم ازت بپرسم آیا نخوردن قرص کیوتن تاثیری تو جواب داره،من دکترم برام کیوتن ۱۰۰نوشته بود پیدا نکردم بگیرم برا همین نخوردم.آب و نشاسته هم این دفعه نخوردم،دفعه های قبلی زیاد میخوردم باعث شد بعدش پلی کیستیک بشم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
عزیزم ممنون از توضیحت برای چند ماه قبل از انتقال پرسیدم. پانکچر شدم جنینم فریز هست. آخه بچه ها قبل ...

عزیزم به تعداد آدم‌هایی که فکر میکنن با خوردن نشاسته تستشون مثبت شده آدم‌هایی هستن که نشاسته نخوردن و مثبت شدن. تا جایی که میتونی از وسواس و اضطراب دوری کن. متاسفانه نظرات خیلی حالت وسواسی گرفتن. من که میخونم قشنگ فریک میزنم

خداروشکر که نینی هاتونو به دنیا آوردین ان شاءالله زیر سایه خدا و پدر و مادر بزرگ شن عزیزم

وقتی دوقلوهای خودم نگاه میکنم برای همه دوستان عزیز دعا میکنم انشاالله به حق فاطمه زهرا دامن همتون سبز بشه الهی امین

سلام زینب جون🌹❤️😘  من اینوفولیک رو میتونم بدون مشورت پزشک این ماه بخورم ؟ هنوز قصد شروع سیک ...

عزیزم اینوفولیک ممکنه باعث کاهش ناخواسته بیش از حد قند خون بشه، پس اگر دکتر تجویز نکرده فولیک اسید ساده بخور

ااا وای نه دیگه نمی خورم  شانس من همسرم دو روزه رفته شهرستان ولی امشب یا فردا میاد بیاد میرم n ...

مامان ماهک به امید خدا دیگه چیزی نمونده فندقتو بغل کنیا😍😍😍

منم تیکرم نزدیک به آخره مثلا ولی هنوزم شکمی در حد هفت ماه ندارم😶

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزم مثل اینکه شما مثبت شدین،تبریک میگم مادر شدنتونو،انشالله مشکل خونریزیت هم حل میشه نگران نباش🤲 عزیزم برای مثبت شدن چیکار کردی به منم بگو،روز ۸انتقالم،آیا علائمی هم داشتی؟استراحتت در چه حد بود ،حموم چند روز یک بار میرفتی؟

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
مامان ماهک به امید خدا دیگه چیزی نمونده فندقتو بغل کنیا😍😍😍 منم تیکرم نزدیک به آخره مثلا ولی هنوز ...

اره دیگه اخراشه 

ماشالا ماله توم دیگه اخراشه 

ببین اصلا به شکم نیست ولی از الان یهو بزرگتر میشه چند هفتته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود