2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه چند روز قطع میکنم حتما فقط اینجا دوستان گفتن اگه لخته پشت جفت باشه و آسپرین نخوری خدای نکرده خو ...

نه گلم اصلا این جوری نیست 

الان اگر خون ریزی به خاطر خوردن آسپرين ادامه پیدا کنه باعث کنده شدن جنین میشه خدای نکرده 

خیلی برام عجیبه چرا گفته آسپرين بخور ولی آنوکسا رو قطع کرده!!!! 

بعدا هم که خوب شدی اگر خواستی ضد انعقاد مصرف کنی انوکسا ارجحیت داره

برای اطمینان از خون رسانی هر یک ساعت پاشو چرخ بزن تو خونه، نگیر دائم بخواب

عزیزم یک سری آزمایش هورمونی هست و چک آپ  بله fsh هم داره

خدا خیرت بده زینبی جون از دیروز همش استرس اینو داشتم که دوباره باید برم ویزیت بشم این همه راه برم تا برام بنویسه😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مامان ماهک به امید خدا دیگه چیزی نمونده فندقتو بغل کنیا😍😍😍 منم تیکرم نزدیک به آخره مثلا ولی هنوز ...

چطوری شادان جون خوبی ؟ گل پسری خوبه؟ منم تیکر مامان ماهک و میبینم کیییف میکنم🥰 انشالا به زودی برای همه . بابت شکمت نگران نباش بستگی به قرارگیری جنین داره . تیکرت زایمان طبیعیه درسته ؟ 

خداروشکر که نینی هاتونو به دنیا آوردین ان شاءالله زیر سایه خدا و پدر و مادر بزرگ شن عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟ حالت بهتره ؟ خونریزیت کم شد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وقتی دوقلوهای خودم نگاه میکنم برای همه دوستان عزیز دعا میکنم انشاالله به حق فاطمه زهرا دامن همتون سب ...

وای عزیزم خدا حفظشون کنه. انقد امید میگیرم وقتی یه مامان دوقلو میبینم ❤️

بارداری خوبی داشتین؟ دکترها بهتون استرس نمیدادن؟  

سلام زینب خانوم،من دیدم اینجا شما با تجربه تر هستید گفتم سوالمو از شما بپرسم،من ۸روز از انتقال جنینم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ به سلامتی ان شاالله که مامان شدی 😍 😍 😍 

عزیزم نشاسته من اصلا توصیه نمیکنم، چون ربطی نداره و باعث یبوست میشه که خوب نيست 

همون فولیک اسید ساده کافیه

فعلا به اون آزمایش ها کاری نداشته باش گلم و فقط به مامان شدت فکر کن

نگیری استراحت کنی تو خونه و بخوابی ها

بلند شو غذا درست کن، سر کار برو، و... فقط خودتو خسته نکن و چیزای سنگین بلند نکن و اینکه نزدیکی نداشته باش، همیت کافیه عزیزم 

عزیززژززززززززز دلم مرسی خواهرم.هفته پیش سونو دادم ولی نگفت چند هفته ام.امید به خدا عزیزم چقدر ذوق ک ...

انشاالله ک همیشه شاد باشی و این شادی و حس خوب نصیب تمام بچه های تاپیک و تمام منتظرا بشه 

سلام عزیزم خوبی‌؟ به سلامتی ان شاالله که مامان شدی 😍 😍 😍  عزیزم نشاسته من اصلا توصیه نمیکنم ...

سلام عزیزم ممنون خوبم،مرسی که جوابم رو دادین🙏 ممنون همین کارهایی رو که گفتین انجام میدم،آشپزی میکنم تو خونه راه میرم،توکلم به خداست،ولی هیچ علائمی از بارداری ندارم شایدم زوده واسه دنبال علائم بودن😅

الهی و ربی من لی غیرک 🍃