2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من تو میکرو قبلی بهم دادند ولی ایندفعه گفتم ندید چون اگه پردنیزولون بخوریم بعدا نمیتونیم بندنا ...

واقعا. نمیدونستم

ولی واسه من چک نکردن مشکل دارم یا نه

یه صلوات مهمونم کنید
سلام بچه ها.ببخشید اول صبح انرژی منفی میدم به گروه. راستش صبح بی بی چکم منفی شده. حال دلم خوب نیست . ...

سلام عزیزم روز چندمی اصلا ناامید نشو خیلیا بودن بی بی نشون نداده اما باردار بودن ایشاا... شماهم بارداری گلم امیدتو از دست نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما یه سوال داشتم من هفته۹بارداریم از دیروز کمرم مثله موقعی که میخام پریود شم میگیره و ول میک ...

عزیزم بیشتر استراحت کن. نزدیکی هم نکن. معمولا سه ماه اول حالت های پریودی رو آدم داره. یواش یواش این حالت ها از بین میرن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من به ذهنم میرسه اما همسرم میگه زبونت خیلی تنده هیچی نگو خودم جواب میدم اما خودشم هیچی نمیگه. دیشبم ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم . الان مهم آرامش خودت و نی نی هست . هرچیزی که آرامشتو بهم میزنه ازش فاصله بگیر و دور شو . بقیه بدونن که بارداری چه عیبی داره ؟ یعنی هنوز نگفتین ؟ برای ما خواجه حافظ شیرازی هم فهمید🤣🤣

عزیزای مجازی من از تک تک تون ممنونم .مرسی که تو شادیم شاد شدین.ممنون از تبریکاتون.من هر روز سوره یا ...

وااااای مبارکه دختر خیلی خوشحال شدم بحق حضرت زهرا بسلامتی بغل بگیریش 

فقط فراموش نکن برای من دعا کنی اسمم زهراست 

خودتو ناراحت نکن عزیزم . الان مهم آرامش خودت و نی نی هست . هرچیزی که آرامشتو بهم میزنه ازش فاصله بگی ...

آخه پارسال خیلی زخم زبون بهم زدن دلم شکست. مادرشوهرم اینا و دوتا خواهرشوهرام میدونن. فقط برادر شوهرام و جاریام نمیدونن. البته والا خواهرشوهرم هم که میدونه یه بار یه تلفن محض احوالپرسی نزده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چقدر ماهید شما واقعا.عزیز دلم مرسی از حرفهای دل گرم کننده ات. از خدا می خوام نی نی نازی بهت بده نامد ...

قربون دل مهربونت عزیزم،مرسی ازدعای قشنگت،الهیکه صدبرابراین دعاواین انرژی مثبتت ب خودت برگرده وبهترینهاپیش روت باشه خواهر💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دوستان کیا با دکتر نقاب یا فرحناد یا سالمی یا مسیحی هستن تو اهواز ؟؟ خودم فرحناد بودم سالمی هم بودم& ...

من بادکتر نقابم یبار انتقال دادم مثبت شدم سقط شد ایندفعه هم پناه برخدا هنوز نمیدونم

سالمی که من الان. منفی شدم ، فرحنادم منفی شدم ، ذامر حسینی اون موقع که من میرفتم اعصاب نداشت همسرش ب ...

با هرکدوم ک منفی شدی سریع دکترتو عوض نکن باهمون ادامه بده بنظرم اما من تعریف نقاب و نیکبختو خیلی شنیدم

مشکلم که الان سرکلاژم عزیزم و استراحت مطلقم اوایل درد لگن درد پریودی داشتم الان کمتره واسه همین دکتر ...

بالاخره تیکرزدی 😍عزیزم فسقل منم بعصی اوقات کم تکون میخوره جدیدا بیشتر شبا ورجه وورجه میکنه