2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام بچه ها. منظورتون از نشاسته کدوم نشاسته اس؟ ذرت یا گل؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمینار جون پیش کسی نگو داری درمان میکنی، میدونم وقتی خیلی از ازدواج می گذره همه دیگه یه چیزی بهت میگ ...

وای من ۹ ساله ازدواج کردم تازه یک سال اقدام کردم که نشد رفتم ناباروری حالا همه هی میگن دیگه بیارید هر هفته مادرشوهرم میگه نمیدونم چی بگم اصلا نمیخوام کسی بدونه فقط یکی از خواهرام میدونه اونم چون پرستار بود گفتم‌بهش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

خدای جای حق نشسته ثمین نذا این حرفا انرژیتو بگیره

الهی که به حق پنج تن خدا جواب دل شکسته ت رو به زودی میده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
🤣🤣ایوای چه جوابی دادی🤣🤣

چه کنم دیگه 

من کلا آدم حاضرجوابیم اصلا کم نمیارم همیشه میگم اگر زمانی سکته کردم بدونین‌نتونستم جواب طرف رو بدم که سکته کردم دیروزم پدرشو شستم پهن کردم رو بند ولی خودمم ناراحت شدم و تلافی میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
https://www.upsara.com/viewer.php?file=q828496_.jpg

من غش کردم که آرزووووو

الهی به همین وقت اذان دردونتو شایدم دوقلوهاتو صحیح و سالم بغل بگیری بارداریه راحتی داشته باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باورت نمیشه تا الان هزار بار نگاه کردم بی بی رو .این قد تو شوکم. ان شاالله عزیزم.امید به خدا

سلام خانمی خوبی گلم, تبریک میگم عزیزم 

خداروشکر عزیزم , ان شاءالله جواب آزمایش هم به خوبی پیش بره 

واسه ما هم دعا کن گلم 

سمین بخاطر تو لینک گذاشتم ببین

فدای مهربونیت.دلمو شاد کردی بقرآن

برات بهترینا رو از خدا میخوام

بچه ها لینک رو باز کنین ببینین.این بی بی چک منه 🥰🥰🥰

سلام عزیزم ...من یه روز قبل اینکه برم سونو رابطه داشتم فرداش رفتم سونو دکتر گفت رحمت عالیه ضخامتم ۷ب ...

اهان فهمیدم عزیزم.....☺ممنون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سمین نمیدونی چه حالی دارم.میخوام فقط این لحظه برام متوقف بشه.از ته ته دلم برات این لحظه شیرین رو آرز ...

مباااارکه عزیزم تبریک میگم.انشاله به سلامتی بگذرونی این دوران رو😍

ببخشید شما جنین هاتون را انتقال دادید ومنفی میشه؟ برا تقویت اسپرم چیکارکردین؟

بله عزیزم انتقال میدم و منفی میشه .

والا تا امروز که دوبار واریکوسل عمل کرده فرتیل اید و ویال خوراکی ال کارنتین و ویتامین ای مصرف میکنه همسرم

وای حالم واقعا بد شد که خواهرای گلم اینجوری گفتن از خانواده های شوهراشون پس خدا رو شکر که منم هنوز ب ...

یا خدااااا 

این کارو نکن 

خیلی بده 

الان به ما زنگ زدن خون پدر مادرتون رو میخوایم

قراره شنبه ببریمشون آزمایشگاه خون بدن بعد بیان ببرن تهران

حالا کلی دوز و کلک زدیم که به خاطر اینکه آزمایش ژنتیکمون قدیمی شده اونا گفتن باید مجدد خون بدین،هرگز هرگز دوس ندارم کسی بفهمه

بخدا بارداری من شده هفت خوان رستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد