2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
انشالله یعنی‌میشه من‌‌امروز۷انتقالم‌..هرروزیکی‌یادوبارترشح‌دارم نزدیک‌پریودیم‌هس..قبلنا‌نزدیک‌پری ...

صاحل جان ترشح ک بد نیست من الان اینقد استرس دارم هی دوست دارم علائم داشته باشم منم ی روز ترشح آبکی داشتم خوب شد

تو امریکا که دکترم فقط ۱۰ تا داده بود گفت برای از بین بردن التهاب اینجا دکترم دلیلشو نگفت ، فقط گفت ...

خب‌پس‌کارایی‌خوبی‌داره

نه‌اذییتم‌نمیکنه..منم‌اونسری‌نداشتم

اینسری‌دکترم‌داده..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جانم، خوبیم قربونت. شما و نی نی خوبین؟😍 آره خداروشکر دفع پروتئین نداشتم شایدم بخاطر وزنم باشه ...

ان شاا... بسلامتی نی نیتو بدنیا بیاری عزیزم شما بعد انتقال علائم داشتی؟ جنینات گرید چند بودن؟

انشالله‌‌خواهرت‌هم‌به‌زودی‌روبه‌راه‌‌‌میشه نی‌نی‌گلشو‌باآرامش‌بزرگ‌میکنه.. میگم‌رویاجون‌شماترشح‌هم ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شاالله که شمام یه هفته دیگه با خبر خوش میای خوشحالمون میکنی 

ببین عزیزم هر حالت و علائمی که من تو پریودام داشتم تو انتقالمم داشتم من چند روز مونده به پریودام خیلی تشنه میشدم این بار هم همینطور شدم نشستم گریه کردم که دارم پریود میشم. اصلا به علایم توجه نکن اون ترشحات هم مال پروژسترونه منم داشتم نگران نباش اصلا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ان شاا... بسلامتی نی نیتو بدنیا بیاری عزیزم شما بعد انتقال علائم داشتی؟ جنینات گرید چند بودن؟

قربونت، ممنون❤

علائم که راستش من پنج بار انتقال داشتم هر سری هم درد پریودی داشتم هم سینه درد هم کمی تهوع و تکرر ادرار، فقط این بار آخر که مثبت شدم روز ده و دوازده لک دیدم روز دهم خون روشن بود و دوازده لک قهوه ای

جنینامم همه هشت سلولی a بودن منتها من یه سه روزه انتقال دادم و دوتا بلاست، دیگه نمیدونم رشدشون دادن گریدشون چی شد...آخه سریای قبلم رشد میدادن جنینام ضعیف میشدن با اینکه همشون a بودن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام جانم، خوبیم قربونت. شما و نی نی خوبین؟😍 آره خداروشکر دفع پروتئین نداشتم شایدم بخاطر وزنم باشه ...

قربونت ما هم خوبیم . خداروشکر که آزمایشت خوب بوده منم این هفته برای تحمل گلوگز و .... بازد برم . کلا چند کیلو افزایش داشتی تا حالا ؟ 

سلام لی لا حونم خوبی ایشالله؟نینیمون چطوره؟گلم دکتر نصر به مه نوروبین  میده یا خودت پیشنهاد داد ...

عزیزم منم نوروبیون داشتم ۵ روز قبل انتقال ولی من اصلا نمیدونستم موثره به دکتر هم نگفتم که بده ولی خیلی کم کمخونی داشتم که دکتر برام تجویز کرد حتی شاید اونم تاثیر داشته. خواستی ان شاءالله موقع انتقالت بزن یکی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله که میشه 😊😍 من روز شش انتقالم من زیاد به علائم توجه نمیکنم چون با اینهمه دارو خوب بدن بهم میری ...

انشالله‌به‌حق‌این‌روزعزیز‌

امشب‌من‌برای‌تمام‌منتظرها‌به‌خصوص‌دوستای‌‌این‌تاپیک

دعاکردم‌..فاطمه‌زهراروقسمش‌دادم‌به‌‌‌حضرت‌محمدوعلی

وحسن‌وحسینش‌‌دامن‌همه‌منتظرهاروسبزکنه

ماانتقالی‌هاروهم‌دل‌شادکنه..

آره‌عزیزم‌درست‌میگی‌اینم‌هس..دیگ‌چاره‌ای‌جزصبرکردن‌

نداریم..توکل‌برخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت ما هم خوبیم . خداروشکر که آزمایشت خوب بوده منم این هفته برای تحمل گلوگز و .... بازد برم . کلا ...

من که آزمایش قندمو خراب کردم یعنی اون پودرو که خوردم یه ربع بعدش بالا آوردم دکتر آزمایشگاه گفت تکرار کن دکتر خودم گفت نمیخواد همون آزمایش ناشتا کافیه

تا الان هشت تقریبا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنونم عزیزم ان شاالله که شمام یه هفته دیگه با خبر خوش میای خوشحالمون میکنی  ببین عزیزم ه ...

انشالله

باشه‌عزیزم‌‌توکل‌برخدا

خوبی عزیزم؟ دختر نازت خوبه؟😍😍😍 لیانا جون شما بیمارستان خصوصی برای سزارین اختیاری اینقدر دادی؟ آ ...

سلام شادن جون ممنوووون پسر نازت خوبه 💗💗

من زایمان اولم سزارین اورژانسی بودم بارداری دومم هم سزارین بود ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه چند نفر دیگه هم با من بودن که اونا هم هزینشون انقدر شد شاید تو همدان دکتر جدا داره پول میگیره وگرنه تو تهران بین ۹تا ۱۰ میشه بیمارستان خصوصی عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باشه میزارم تو ماشین اتاقت خصوصی بود ؟ ۱۰ تومن میشه دیگه

بله اتاقم خصوصی بود واسه من ۹/۵۰۰ شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت، ممنون❤ علائم که راستش من پنج بار انتقال داشتم هر سری هم درد پریودی داشتم هم سینه درد هم کمی ...

من نمیدونم واقعا علایم دارم یا تلقین میکنم خیلی ناراحتم جنین شناس گفت جنینام ضعیف شدن فقط همین دوتارو داشتم توروخدا بارداری با این حالت برام دعا کن 

سلام شادن جون ممنوووون پسر نازت خوبه 💗💗 من زایمان اولم سزارین اورژانسی بودم بارداری دومم هم سزاری ...

اینم خوبه عزیزم ممنون😍😍😍

به نظر منم اینقدر نمیشه دکترمم اونجوری نیست بخواد پول اضافه بگیره راستش خودم نپرسیدم یکی از دوستام گفت پرسیدم دیگه نمیدونم درست باشه یا نه ... ولی 14 واقعا زیاده اونم برای شهرستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40