2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
من نمیدونم واقعا علایم دارم یا تلقین میکنم خیلی ناراحتم جنین شناس گفت جنینام ضعیف شدن فقط همین دوتار ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم ...

توکلت به خدا باشه باور کن به گرید جنین نیست فقط خواست خدا مهمه که انشاالله برات میخواد❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله قربونت برم انشالله که همش جنین میشه و مامان میشی برات دعا میکنم سه شنبه میام میپرسم ازت که چ ...

مرسی عزیزم😍😍 منم همسرم مورفو صفره اولاش که از داد تعداد دوبست میلیون بود بعد از داروهایی که بهش دادن شد پنجاه مبلیون ! و همچنان مورفو صفر 😕 اما بالاخره با این تعداد چهارتا اسپرم خوب پیدا میشه ایشالا😛

اره منم برای سوختگیش سودا کرم گرفتم پیشگیریم ۱۲۳ ماستلاشامپو سرم خواستم بی بی کوکول بگیرم‌گفت تاریخ ...

دقیقا همه اینا خوبه من تو چند وقت استفاده کردم راضی بودم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزبزم حتما سرچ میکنم....یعنی حیدری کهن به همه hcg  میده؟...راستی چن تا جنین داشتی عزیزم؟

تا جاییکه من دیدم به همه hcg میداد، مثل اینکه این روش رو تو یزد هم انجام میدن و hcg میدن

۱۴ تا داشتم که دو تاش از بین رفتند، ۱۰ تا جنین فریز کردند و ۲ تا هم انتقال دادند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره منم میترسم بگیرم بمونه رودستم ...برای پسرم سایز ۲تا۴کیلو گرفته بودیم حتی ۱۵روز نشد ببندم اذیت می ...

اره همون یه بسته کافیه سایز یک بگیر واسه همون اوایل 

پیامبران رو یکی از دوستام تعریفشو میکرد باز پرس و جو کن ببین کجا بهتره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیز دلم فهمیدم از بچه ها خدارو شکر خیلی خوشحالم خدا حافظ خودت و دختر گلت باشه الهی🌷🌷🌷🌷🌷

قربونت بشم عزیز دلم ممنوووووون ❤️❤️❤️ 

انشاالله همیشه کنار دختر نازت شاد باشی 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

مامان سوفی جان من روز هفت انتقالم بود شما علائمی داری؟ انشاا... ک ایندفعه مامان دوتا نی نی ناز شدی

مرسی عزیزم ❤️ شما هم همینطور

انشالله همه انتقالیهای این ماهمون مثبت میشیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه جالب با همیم 😊 😍

من علامت خاصی ندارم، خیلی گرممه، ببخشید ترشح آبکی دارم، روز ۴ و ۵ تا نصفه های امروز دل درد داشتم و نفخ 

اما میدونم همه اینها میتونه اثرات داروها و هورمونها باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اینم خوبه عزیزم ممنون😍😍😍 به نظر منم اینقدر نمیشه دکترمم اونجوری نیست بخواد پول اضافه بگیره راستش ...

خداروشکر 💗

اره ۱۴نیست الان تو تهران گاندی و کسری و نیکان رو میدونم ۱۰ تومن میشه چون چند نفر بودیم نزدیک به هم زایمان کردیم میدونم چقدر شد باز میتونی زنگ بزنی بیمارستان بگو وصل کنن قسمت حسابداری اونجا بهت میگن حدودا چقدر میشه 

اره ۱۴نیست الان تو تهران گاندی و کسری و نیکان رو میدونم ۱۰ تومن میشه چون چند نفر بودیم نزدیک به هم ز ...

مرسی عزیزم، خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه💕💕💕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم ❤️ شما هم همینطور انشالله همه انتقالیهای این ماهمون مثبت میشیم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 چه جال ...

عزیز دلم انشاالله چند روز دیگه خوش خبر باشی 💜💜💜