2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
توی معاینه کلینیکی و سونو مخصوص آندومتریوز اغلب مشخص میشه

پس ممکنه منم آندومتریوز باشم و تا حال بررسی نکرده باشن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان اینجا کسی هست که سینال اف قلمی بزنه و عدد که باید تنظیم کنه بزنه رو روی بیست وچهار بزاره ...

سلام عزیزم جای نگرانی نیست من هم همین مقدار دوز رو میزدم دکترم از قبل بهم گفته بود که یه مقداریش میمونه تو برای احتیاط بیشتر آمپولت رو پیش دکترت ببر ونشون بده من همین کار رو کردم ....

نگران نباش معمولا زیاد میاد 10 تا 20 واحد مال منم همین جوری بود از دکتر پرسیدم گفت برای همه زیاد میا ...

مرسی عزیزم بله انگار اینجوریه مرسی ج دادی گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم جای نگرانی نیست من هم همین مقدار دوز رو میزدم دکترم از قبل بهم گفته بود که یه مقداریش میم ...

بله مرسی گلم که ج دادی از دکترم پرسیدم همینه مرسی عزیز

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام سلام

من امروز رفتم ابن سینا ویزیت شدم جواب آزمایشاتم اومد خوب بود ویتامین د۳ فقط ۳۴ بود یعنی قرص نخورم؟تیروئیدمم ۱.۶بود anti tpoنرمال بود t3وt4هم نرمال .عفونیا هم منفی بود .دکتر  بهم پرگناکر و کیوتن و دوفاستون داد.گفت روز ۲پریود برم مرکز برا شروع داروهای پانکچر و اینکه گفت سیکل کوتاه رو در نظرمیگیرن برام.حالا ی سوال برا هچینگ خودمم میتونم درخواست بدم یا خودشون صلاح میدونن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقیقا منم مثل شما هستم بعد پانکچر دومین پریودیم الان ۱۸ روزه که نیفتاده حامله هم نیستم یعنی به نظرتو ...

من فردامیریم پیش دکترم نه عزیزم میگم تاخیردوم طبیعیه 

ولی من خیلی عجله داشتم پریودشم برم عکس رنگی که نشد

فردا که رفتم دکترهرچی گفتن بهت میگم 

ولی به احتمال زیاد هورمون هامون بهم ریخته چون من رفتم سونو خداروشکرکیست هم نداشتم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍