2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان به امید خدا من امروز میفتم تو سیکل امپول پوریگان روزی ۱۵۰واحد برام نوشتع درد داره؟لطفا ب ...

البته اگه اشتباه نکنم واس من پروگن هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. اوضاع اسپرم همسرت چطوره؟ خیلی ناراحت شدم واقعا..  کجا پانکچر کردی؟ مطمینی که ...

اره یکم ضعیفه ولی دکتر گفت خوبه. اصفهان پیش دکتر کلانتری اره کارشون و جنین شناسشون خوبه. نمیدونم الان باید چکار کنم. حتما کلا مشکل داریم وگرنه ۲۴ تاش حداقل یکیش جنین میشد

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام دوستان یک سوال، دوستان باردار همه هفته 10 سونو داشتن؟ دکتر به من نگفته، نگرانم 

سلام عزیزم به منم گفتن هفته دهم برم سنو ولی بهت نگفتن بری فک نکنم مشکلی باشه امید خدا دیگه غربالگری میری 

سلام عزیزم به منم گفتن هفته دهم برم سنو ولی بهت نگفتن بری فک نکنم مشکلی باشه امید خدا دیگه غربالگری ...

ممنون عزیزم، بله گفتن برای غربالگری برم، چه میدونم نگرانم دوست دارم هر روز ببینمش خیالم راحت بشه

انشاله که با این دکتر حتما نتیجه میگیری

انشاالله راستی درخواست دوستیتو قبول کردم آبجی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم، بله گفتن برای غربالگری برم، چه میدونم نگرانم دوست دارم هر روز ببینمش خیالم راحت بشه

میبینیش عزیزم مطمئن باش همه چی خوب نینیتم تو شکم مامانش جاش راحت و رشد میکنه ؟عزیزم شما چند هفته ای تو شکمت چیزی حس میکنی یا احساس کنی شکمت سفت یا سنگین شده ؟

سلام دوستان یک سوال، دوستان باردار همه هفته 10 سونو داشتن؟ دکتر به من نگفته، نگرانم 

نه عزیزم، من هفته 6 و 8 رو دکترم سونو کرد، هفته ی 10 رو خودم چون استرس داشتم رفتم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه چقدرتاخیر  نمیدونم این دومین پانکچرم بودسراولین پانکچرهمه چی به موقع بودولی ایندفعه خیلی ف ...

یه تست بزن ،انشالله که بارداری 

نترس به خاطر ذخیره نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به همگی خوبین؟ من هیسترو کردم و خراش آندومتر هم دادم،فردا روز دوم پریودی هستم باید برم پیش دکت ...

سلام عزیزم کدوم مرکز هستید؟هزینه هیسترو و خراشتون چقدر شد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم.کلینیک میلاد.تعریف دکتر موسی پور هم خیلی شنیدم..من مابین فرزدی و دانایی دو دل بودم ولی آخر ...

آره عزیزم همه چی دست خداست نگران نباش توکلت به خدا باشه هر چی اون بخواد پیش میاد چه پیش یه دکتر ماهر بری چه یه دکتر معمولی 

من تعریف فرزدی رو هم شنیدم اونم دکتر خوبیه ان شاالله که بهترین نتیجه رو بگیری گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
منم از نظر سینه هیچ ... ولی خب که گاهی یه دل درد خفیف و گاهی کمردرد دارم اغلب عصرها تا شب ولی خیلی ک ...

من از دیشب همش حس پریودی دارم خدا بخیر بگذرونه واقعا جدای لطمه ی جسمی که تو این راه میخوریم این استرس ها و بلاتکلیفی ها پدر آدمو درمیاره

بهتره به علایم فکر نکنیم ان شاالله که هر چی خیر و صلاحه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن