2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان پس نیاز نداری گلم 

مرسی عزیزم که وفت میزاری جواب میدی🥰🥰🥰🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عفونت  لوله اي كه عفونت داخل باشه ، بعضي لوله ها عفونت طوريه كه وارد رحم ميشه و اصلا نميراره س ...

😰😰

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره فک کنم باید دوباره عکس رنگی بگیرم ......خوب افت بتا ممکنه از مشکل جنین هم باشه...اینطوری نیست؟

دقيق نميدونم ولي فك ميكنم تشكيل نشدن قلب فك ميكنم مشكل از جنين باشه. 

دكتر نصر گفت قبل از ٧ هفته و بالا نرفتن بتا مشكل از رحم .

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟؟رفتی سونو جنسیت؟

سلام عزیزم ...ممنون خوبیم ...تو سونو ان تی دکتر صدری گفت دختره...حالا با انومالی اسکن دقیق معلوم میشه ....

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
کسی هیسترو داشته؟؟من ۱۲روزه هیسترو شدم هنوز لکه بینی دارم طبیعیه؟؟

من داشتم اما خیلی کم لکه بینی داشتم فقط درد داشتم بیشتر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خانمای عزیز کسی دکتر ازیتا شفیقیان رو میشناسه کارش چه جوریه تو مرکز ابن سینا

من ویزیت اولمو با ایشون بودم راستش خوشم نیومد ازش من پرولاکتینم بالا بود به من گفت یه چیزی تو سرته که پرولاکتینت اینقدر بالاست به من گفت برو ام ار ای بده 

بعد به خاطر تیروییدم رفتم دکتر غدد همونجا دکتر آزادی خیلی ماهه بهم گفت پرولاکتین ذاتش همینجوریه خیلی وقتا سر خود میره بالا و خودش دوباره میاد پایین  دوباره ازمایش پرولاکتینم دادم اومده بود پایین 

اگه نظر منو میخوای دکترت رو عوض کن 

من الان تحت نظر دکتر فاطمی ام 

دوستم تحت نظر دکتر انصاری پور 

ان شالله عزيزم منم بايد پريود بشم و اين ماه ميرم تو سيكل انتقال. واسه من گفت نياز نيست ببندي .  ...

ایشالله جواب میگیری

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من داشتم اما خیلی کم لکه بینی داشتم فقط درد داشتم بیشتر

بسلامتی بغل بگیریش عزیزم😍تا چن روز لکه بینی داشتی؟؟خراش هم برات دادن؟؟همون دفعه ک هیسترو داشتی مثبت شدی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...