2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=171537285]باید انجام بدی کامل تا مشکلت در بیاد کجاست که چرا سقط میشه ...من با یه سقط به اصرار خودم انجام دادم ...[/QUOTE

حتما گلم ممنون از راهنماییت ان شاءالله حاجت روابشید🤲

اولی رو.20بهمن 98 انتقال دادم و 26 فرودین سقط کردم متاسفانه تو 8 هفته و 4 روز متوقف شده بود رشدش .مش ...

آخی عزیزم چقدر اذیت شدی عوضش الان دیگه مامانی گلم و خداروشکر ان شاالله که تا آخرش به خوبی و خوشی سپری بشه و فندقتو صحیح و سالم بغل کنی

منم سه تا سه روزه انتقال دادم یکیش a که ۸سلولی بود یکی abاونم ۸سلولی بود یکیمaبود ولی ۶ سلولی دیگه نمیدونم چقدر احتمال داره بگیره توکل به خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه تمام مشکلات شمارو منم دارم!تهرانه دکترتون؟منم سه بار آی وی اف کردم هرسری سقط شد به خاطر م ...

الهی عزیزم 

من کرجم دکترم هم تهران بود هم کرج این مرکز ناباوری رویش رو باز کرده بود 

اما دیگه کرج نمیاد مجبورم برم تهران

اره تهرانه

پیش کی انجام دادی؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
من خیلی دکتر و مراکز رفتم  اما دکتر حیدر فوقالعادست  بتونی وقت بگیری ازش خوبه

ممنون گلم از راهنماییتون ان شاءالله اگه بتونم بیام حتما میام دکتر شما چون شهرستانم راهم دوره 

آره بابا دکتری تنها چیزی که بلدن فرتی میگن وزنت کم کن وزنت کم کن به جای اینکه چیزای مهمتر بررسی کنن& ...

ببخشید گلم میشه راجب رژیمت بگی واقعا عالی کم کردی من ۸۳ بودم شدم ۷۸ ولی حد اقل باید ۸ دیگه کم کنم

ببخشید گلم میشه راجب رژیمت بگی واقعا عالی کم کردی من ۸۳ بودم شدم ۷۸ ولی حد اقل باید ۸ دیگه کم کنم

آره عزیزم چرا نشه 

تو غذا روغن زیتون میریختم و در روز فقط مجاز به مصرف یک یا دو قاشق روغن تو غذا هام بودم بیشتر مرغ ابپز و تخم مرغ ابپز میخوردم و یا عدسی یا لوبیا تو عدسی سیب زمینی اینا نمیزدم برنج هفته سه بار میخوردم و هر دفعه 8تا 10تا قاشق سر خالی میوه یه واحد در روز شیرینی و شکر و شکلات نوشابه اصلا نمیخورم فست فود اگه خیلی هوس میکردم ماهی یه وعده میخوردم 

ممنون گلم ان شاءالله انتظارت به خوبی و خوشی به سربیاد با آزمایش مثبت😘🤲

ان شاالله عزیزدلم اول به لطف خدا بعدم با دعای شما دوستای نازنینم😘😘💕💕

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
رزانا چرا نمیری دکتر نصر برا دونه برفی رو دکتر نصر قشنگ توضیح داده شاید نیاز به اقدام خاصی باشه قب ...

والا الان ک میگن دکتر نصر خودش نمیبینه پس چه فایده داره من مشکل رحم دارم دکتر زرنانی تشخیص التهاب مخفی رحم داد و تو عکس رنگی هم سپتوم نشون داد در صورتی ک ۴ سال پیش عکس گرفتم گفتن سالمه بعد الان میگن سپتوم مادر زادیه واقعا نمیدونم یعنی چی