2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
مبارکه عزیزم به خوشی تنش کنی ولی چرا اینقدزیاد؟من کلا ۳دست لباس سایز یک گرفتم 

مرسی عزیزدلم ...سایز ۱تا۳ماهه بعضیاشون قوارشون بزرگه انگار ...نمیدونم جوگیر شدم هرچی خوشم اومد خریدم 🤭🤭🤭🤭🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای حالا من چیکار کنم چرا هیچ کس تشخیص نمیده برا منو

عكس رنگي رو نشون دكتر بده بهت ميگه چيكار كن نگران نباش تلاشت رو بكن بقيرو بسپر به خدا. منم همين رويه رو پيش گرفتم به خدا گفتم من تمام تلاشمو ميكنم بقيش با خودت و خودت ببين تلاشمو و جوابمو به خوبي بده. نگران نباش عزيزم

بعد نگفتن مثلا چیکار باید کرد؟ دکتر زرنانی هم ک دکتر ایمونولوژ نظرش همین بود برا من گفت رحمت التهاب ...

چرا گفت اگر التهاب به رحم وارد بشه بايد لوله رو ببنديم كه راهي نداشته باشه وارد رحم بشه. كه واسه منو گفت هيدرو پايين لولست و وارد رحم نميشه. ولي تو اين چند سال هيچكس به من نگفت كه لولت هيدرو و عفونت جمع شده ميگفتن لولت بسته است😳دكتر نصر بهم اينجوري گفت حالا خوبه پايين بوده وگرنه تو اين چند سال اصلا نفهميدم. 

والله شرایط همسرم در حال حاضر. چهل و هشت میلیون اسپرم و در هر میلی هشت میلیون. اسپرم زنده تو نمونه د ...

چرا پیش نصر نرفتی عزیزم 

هیچ صفری صفر مطلق نیس واسه میکرو بالاخره میتونن چند تا اسپرم با مورفو نرمال پیدا کنن

شوهر من بخدا آنقدر بی زبونه. کاملا هم همکاری می‌کنه. رژیمش رو رعایت کنه کامل. دارو بخوره . هرجا بگم ...

پس تو هم با شوهرت راه بیا صبور باش و پر انرژی اون بنده خدا رو هم دسترسی و داغون نکن توکل بر خدا بیخیال حرف دکترا  ما تلاشمون رو میکنیم هرچی خدا بخاد همون میشه عزیزم

پس تو هم با شوهرت راه بیا صبور باش و پر انرژی اون بنده خدا رو هم دسترسی و داغون نکن توکل بر خدا بیخی ...

مرسی گلم تلاشمو میکنم توکل بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی قربونت انشالا اینبار کنجدا نه ماه میچسبن به دلت  قبل از غذا میخوری یا شبا قبل خواب؟  ...

من بعد صبحانه میخورم عزیزم اکه بخوای روزی دو تا بخوری بعد ناهار بعد شام بخور، والا دکتر عارفی گفت باید پانکچر شی ولی ۹ تا جنین دارم فعلا میرم دکتر فروتن همون هارو انتقال بده برام فعلا ک عکس رنگی انداختم گفته سپتوم رحمی دارم نمیدونم اون از کجا در اومده ک تاحالا نفهمیدن اول باید ببینم تکلیفم با اونا چیه

ثمین جون امروز رفتی دکتر ؟

آره عزیزم فقط پیش دکتر طرازی رفتم مرکز ابن سینا چون همسرمم پیش دکترش نوبت داشت نرسیدم برم مام

دکتر طرازی برام آزمایش های عفونی رو نوشت رفتم دادم اول بعد اینکه فهمید ۱۷بار انتقال دادم گفت نمیخوای اهدایی بگیری گفتم نه بعد ذخیرمو دید گفت نه نیازی نیست گفت ما تلاشمونو میکنیم توکل برخدا

همسرمم ابن سینا آز اسپرم داد همه چی اُفت کرده تعداد از ۸۰ میلیون شده ۲۲میلیون مرفولوژی از ۴٪شده ۳٪ و تحرکaهمچنان ۰تحرک bاز ۱۵٪شده ۱۰٪

دکترش بهش ویال خوراکی ال کارنتین داده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....