2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خخخ چشم عزیزم. اصلاهرکار کردم نشدلاغرشم تیروییدنمیزاره.  گردالومیشم حسابی .عوضش میارزه به مادر ...

چشمات بی بلا😍 منم کم کاری دارم اتفاقا

آره دیگه بقول خواهرم بعدش اینقدر بدوییم دنبال بچه هرچی اضافه کردیم کم میشه یه چیزی ام روش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چشمات بی بلا😍 منم کم کاری دارم اتفاقا آره دیگه بقول خواهرم بعدش اینقدر بدوییم دنبال بچه هرچی اضافه ...

اع بعد توی بارداری داروهات کم وزیادنکردن؟؟  تیروییدت بدترنشد؟ مال من یکم بیشتزشده روزی یکی میخورم ویک روزم2تامیخورم. اینقدرنگرانم برای بارداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم

امروز رفتم سونو ضخامتم ده و نیم بود اتتقالم به امید خدا افتاد هفته دیگه سه شنبه.قراره ۲۰ ام جنین هارو از فریز دربیارن بلاست بشه.دعا کنید بلاست بشن و انتقالم موفقیت آمیز باشه.

بعد دوستان یه سوال ممکنه جنینام بلاست نشن؟یعنی همه جنین هارو میزارن بیرون ببینن کدوم بلاست میشه؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات شم عزیزم ممنونم ان شاءالله خدا حافظ نی نی شما باشه صحیح و سالم بغل بگیرید.

خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالله به زودی زود تجربه شیرین مادری باعث میشه این اتفاق فراموش کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

@زینبی_بابا    سلام گلی خوبی ؟گل پسرت خوبه؟

زینبب جون من آزمایش ca125دادم جوابش ۳۳ اومد 

رنج نرمال ازمایشگاه زیر ۳۵هست 

الان با توجه به جواب ۳۳ یعنی نرمال هست؟یا بازم باید پیگیر شد و به اندومتریوز شک کرد ؟

دوستان لطفا هرکس تجربه داره بهم بگه ممنون🙏

ان شاالله عزیزم نگران پله نباش ما هم داریم اونم ۲۰ تا من یواش یواش اومدم بالا دیگه توکل به خدا از د ...

عزیزم سلام. خوبی؟ خواهرت و کوچولوش انشالله مرخص شدن؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم سلام. خوبی؟ خواهرت و کوچولوش انشالله مرخص شدن؟ 

سلام عزیز دلم ممنون که به یادشون بودی فداتشم شما چقدر مهربونی😘😘 اره عزیزم صبح مرخص شدن ولی دکترش می گفته چند روزم باید بمونی متاسفانه خودش نخواسته تو خونه یه دختر هم داره بیقراری میکرد دیگه اونم نتونست زیاد بمونه بیمارستان 

لی لا جونم لطفا براش دعا کن هنوزم فشارش بالاس به زور دارو یکم میارن پایین خیلی نگرانشم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره بلده ولی یکم سر نترس داره ازش میترسم. خخخ باشه راست میگی میدم بزنه واسم دیگه باید15روزبگژره وای ...

کاش همسر منم اینجوری بود والا اینطوری که بهتره من آمپول میزنم همسرم روشو میکنه اونور خیلی دل نازکه 😉

آره دیگه چاره چیه مثبت بشیم همشون یادمون میره ان شاالله

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
پانکچر۶تومن.۳تومن انتقال.چون جنین هام زیادبود ۳تومنم هزینه ی فریز شد.۳و خورده ای هم داروها شداکثرا خ ...

مرسی گلم از جواب. پس تقریبا مثل همون بیمارستان بهمنه . ممنونم عزیزم اخه این چند روز خوندم میگفتن بعضی بچه ها که قیمتای مام فضاییه گفتم ببینم چقدره اخه از خود مرکز مام رفته بودم نپرسیده بودم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای گلم امروز رفتم سونو ضخامتم ده و نیم بود اتتقالم به امید خدا افتاد هفته دیگه سه شنبه.قرا ...

انشالله که بلاست میشن و مامان دوتا فرشته ی ناز میشی

الهی آمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی گلم از جواب. پس تقریبا مثل همون بیمارستان بهمنه . ممنونم عزیزم اخه این چند روز خوندم میگفتن بعض ...

آزمایش pgd برا سلامت جنینش فضاییه

بقیه قیمتاش زیاد فرقی نمیکنه یه کوچولو شاید بالا باشه

مثلا انتقال جنین تو ابن سینا یک میلیون و هشتصد هست تو مام سه تومن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره بلده ولی یکم سر نترس داره ازش میترسم. خخخ باشه راست میگی میدم بزنه واسم دیگه باید15روزبگژره وای ...

اره بابا بده شوهرت برات بزنه 

من که مجبورش کردم بزنه تازه بلد نبودخودم یه وری خوابیدم جاش رو گفتم بزنه الانم هر روز خودم جاش رو مشخص میکنم میکشم تو سرنگ میدم بزنه 

طفلی از استرسش یه وقت میبینی ۵ دقیقه داره پد الکلی رو میزنه تا اماده بشه برای فروکردن سوزن