2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانما عقب افتادن پریود بعد تخمک کشی پریود دوم منظورمه تا چند روز طبیعیه؟ اصلا حوصله دکتر رفتن ندارم ...

برای من 10 روز عقب افتاد، بعد از 10 روز رفتم دوتا آمپول پروژسترون زدم، 6 روز بعد از تزریق آمپول پریود شدم، تا 10 روز اگه عقب انداختی و پریود نشدی بعدش برو آمپول پروژسترون بزن پریود میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ....باز خدا خیر عارفی بده که فرستادت عکس رنگی ..وگرنه فعلا فعلا الافت میکردن که چرا بتا افت داره ...

اره بازم خداروشکر. کلا ازاد عزیزم دفترچه قبول نمیکنه و برگه میده برا بیمه با بی هوشی ۶۰۰ بدون بیهوشی با بی حسی ۴۵۰ من ک میگم یدفعه بیا ابن سینا بنداز ک مطمئن باشی عین من ۵ سال علاف بودم فک میکردم عکس رنگیم سالمه

عزيزم براي التهاب لوله هم بريم پيش اين دكتر تشخيص ميدن كه احتياج به دارو يا عمل هست يا خير؟ 

به نظر من ک کلا تشخیصش بالاس اره یه بار برو ضرر نمیکنی البته اگه سقط داشتی چند بار، ولی نداشتی هم برو چون کارش تشخیص ناباروریه

اره بازم خداروشکر. کلا ازاد عزیزم دفترچه قبول نمیکنه و برگه میده برا بیمه با بی هوشی ۶۰۰ بدون بیهوشی ...

جدی؟من نوبت گرفته بودم برای شیراز بااین حرفتون پشیمون شدم 

چندم سیکل باید بیام؟

اخه من فقط برای دو روز میتونم بیام .....قصدداشتم روز دوم پری بیام اما عکس رنگی روز ۱۰هست 

عزیزم دیدت خیلی قشنگه  ان شاءالله همه چي خوب پيش بره برات  تا جايي كه من مي دونم از الان ...

لطف داری گلم

چقدر قشنگ توضیح دادی یه لحظه دلم ضعف رفت براشون😞

ان شاالله که بارداری خیلی خوبی رو پشت سر بذاری و نینی های نازتو صحیح و سالم بغل کنی عزیزم 😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ای جونم. به سلامتی، چه شیرین توصیف کردی. انشالله ۹ ماه 🌙 همونجا محکم به دلت بچسبند

ممنونم لی لا جونم فدای مهربونیت😘❤ خیلی حس خاصی دارم همش میگم مطمئنم مثبتم خدای نکرده زبونم لال نشد بد میشه برام😒

سلام‌گلم مبارکه‌عزیزم انشالله‌۹ماه‌دیگ‌‌‌‌‌نی‌نیهاتو‌شیربدی😍 عزیزم‌منم‌رفتم‌سونو همچی‌خوب‌بود.. ...

سلام به روی ماهت عزیزم

خب شکر خدا دیدی همه چی خوب پیش رفت ان شاالله از این ببعدشم عالی پیش بره برات

چشم گلم لایق باشم حتما🥰

سلام به روی ماهت عزیزم خب شکر خدا دیدی همه چی خوب پیش رفت ان شاالله از این ببعدشم عالی پیش بره برات ...

آره‌فکرشم‌نمیکردم

ولی‌اینومیدونم‌همش‌ازدعای‌شمادوستان‌بود

ممنونم‌که‌‌هستین

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻