2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزدلم ممنون خانومی آره وروجک هامو امروز آوردم خونشون چی بود اونجا طفلیا یخ زده بودن 😞😋 جای ...

سلام‌گلم

مبارکه‌عزیزم

انشالله‌۹ماه‌دیگ‌‌‌‌‌نی‌نیهاتو‌شیربدی😍

عزیزم‌منم‌رفتم‌سونو

همچی‌خوب‌بود..آندومترم‌۹‌بود

هفته‌دیگ‌یکشنبه‌انتقالمه.

منوتودعاهات‌فراموش‌نکن‌‌دوست‌خوبم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ایشالا که همه چی خوبه عزیزم 

نازنین‌جونم‌من‌امروزرفتم‌سونو‌آندومترم‌۹بود

هفته‌بعدیکشنبه‌انتقال‌دارم.😍😍

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه اون اولا به شوهرم میگفتم فقط مثبت بشم دیگه خیالم راحت میشه بعد گفتم بذار قلب تشکیل بشه بعدش ان ...

موافقم کاملا. خیلی دوران پر استرسیه. چند روز پیش همسرم میگفت الان فهمیدم چرا یه نفر که خیلی تو سختی و فشار قرار میگیره، اصطلاحا میگن طرف زایید 😅😅

میگفت خدایی خیلی سخته. همش استرس و معده درد، تهوع، خارش،تنگی نفس،سنگین شدن،نگران همه چی بچه بودن ...

اگه یه سرما بخورین یه قرص سرماخوردگی نمیشه خورد و ...

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا عزیزم اصلا من برای همین انتقال ندادم یکی دوبار دیگه پانکچر کنم تعداد جنین ها زیاد بشه، اول میر ...

سلام عزیزم۰میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی چون دقیقا مثل همیم چند تا سوال داشتم ممنونم

سلام عزیزدلم ممنون خانومی آره وروجک هامو امروز آوردم خونشون چی بود اونجا طفلیا یخ زده بودن 😞😋 جای ...

ای جونم. به سلامتی، چه شیرین توصیف کردی. انشالله ۹ ماه 🌙 همونجا محکم به دلت بچسبند

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله که عزیزم مشکلتون برطرف شه و بزودی باردار بشید. شما کجا رفتید پیش دکتر زرنانی؟ کدوم بیمارستان ...

دکتر زرنانی دکتر ایمونولوژ و سقط مکرر هستن تو بیمارستان نیکان میشینه و بیمارستان گاندی پنجشنبه ها نیکان و سه شنبه ها گاندی

سلام‌گلم مبارکه‌عزیزم انشالله‌۹ماه‌دیگ‌‌‌‌‌نی‌نیهاتو‌شیربدی😍 عزیزم‌منم‌رفتم‌سونو همچی‌خوب‌بود.. ...

عزیزم به سلامتی انشاالله

الهی که ایندفعه تا آخرش برات خوش باشه عزیزم

خانما به نظرتون سه روز اول انتقال رو بخوابم و برای غذا و نماز و سرویس بهداشتی بلند شم.واز روز ۴زندگی عادی داشته باشم خوبه

انتقال سوممه یکم رو استراحت حساس شدم

دکتر زرنانی دکتر ایمونولوژ و سقط مکرر هستن تو بیمارستان نیکان میشینه و بیمارستان گاندی پنجشنبه ها نی ...

والا من یسری ازمایش ایمنی داده بودم قبلا گفتم پیش ایشونم ببرم ببینن و نظرشونو بدن چون دکتر علیرضایی گفتن من به سرم احتیاج ندارم گفتم یه متخصص هم برم ببینم اون نطرش چیه خیالم راحتر شه حالا بنظرتون برم پیشش یا به درد کار من نمیخوره نظرتون چیه شما که پیششون رفتین

در اندک من تویی فراوان یارب..
من اندومتریوز هم بودم کلا مبحثم یکم پیچیده بود ولی این هم موثر بود ولی فقط این نبود

برای آندومتریوز دکتر چی کار کرد که مثبت شدین منم اندومتریوز هستم و یه انتقال منفی داشتم 

والا من یسری ازمایش ایمنی داده بودم قبلا گفتم پیش ایشونم ببرم ببینن و نظرشونو بدن چون دکتر علیرضایی ...

به نظر من حتمااا برو پیشش تشخیصش عالیه شک نکن و اینکه بهت میگه ک به دردت میخوره سروم مثلا یا ن به من گفت

عزیزم من از روز ۱۰انتقال لک بینی ام شروع شد تا۱۱هفته.حتی یه بار رفتم بیرون اومدم دیدم لباس زیرم پراز ...

عزیزم برای شما چند تا جنین تشکیل شد الان فریز دارین تو مرکز مام؟ میخواستم ببینم برای فریز چقدر ازتون گرفتن مبشه یکم توضیح بدی لطفاً