2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومایی ک تعیین جنسیت انجام دادین یا در پروسه ی این کار هستین. من اگه خدا بخواد اسفند میخوام برم دکتر و شروع کنم برای تعیین جنسیت . خواستم بپرسم از الان تقویتی یا مکمل خاصی بخورم یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیز دلم🥰🥰.الان این پستتون را دیدم. به سلامتی ان شاءالله.زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه. چقدرررر کا ...

ممنون ستاره جان...

درسته، اینجا خونمون بود و اون روزها واقعا چقدر از بودن در اینجا ارامش میگرفتم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم هرجور خودت صلاح میدونی اما 9 تا جنین خیلیه. کیفیتشونم خوبه که. حتی داشتیم با کیفیت c هم باردار ...

ممنونم عزیزم اره حتما میرم پیش دکتر دیگه همونارو انتقال میدم شانسمو امتحان میکنم اصلا حاضر نیستم برم زیر پانکچر اون سری هایپر شدم پدرم در اومد حتما میرم انتقال چون جنین هام بیمارستان بهمنه میرم پیش دکتر فروتن ک برام انتقال بده حداقل میدونم شانسمو امتحان کردم

عه چرا آخه  کیفیتشون که خووبه

نمیدونم والا زیر دست ژیلا عابدی پانکچر شدم دو بار انتقال منفی داشتم الان میخواستم سهیلا عارفی برام انتقال بده ک اونم میگه نمیدم باید زیر دستم خودم پانکچر بشی 

نمیدونم والا زیر دست ژیلا عابدی پانکچر شدم دو بار انتقال منفی داشتم الان میخواستم سهیلا عارفی ب ...

چی بگم 

آخه 9 تا جنین حیف نیس 

نمیشه پیش دکتر خودت انتقال بدی ؟ 

انشاءلله به لطف خدا این سری مامان میشی 

خداجونم شکرت       
چی بگم  آخه 9 تا جنین حیف نیس  نمیشه پیش دکتر خودت انتقال بدی ؟  انشاءلله به لطف خ ...

به دکتر خودمم اطمینان ندارم میرم پیش دکتر فروتن تو همون بهمن میگم اون برام انتقال بده شانسمو یه بار دیگه هم امتحان میکنم شاید اندفعه خدا خواست گرفت

بچه ها خاخش میکنم جواب بدین نکنه تاثیرشو از دست بده اشتباهی زده باشم.فک‌کنم زیادی خمش کردم سمت بازوم ...

اصلا اشکالی نداره برا منم بعضی وقت ها میشد زیاد خمش نکن دیگه الانم کمپرس سرد بزار نه گرم ، فکر تاثیرش نباش اون کار خودشو میکنه نگران نباش