2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
مستقیم اتاق عمل.استرس رو از خودت دور کن خواهر  انشالله مامانی همین بار اول

خوبه پس.ولی رویان خیلی ادمو خسته میکنن تا بخان عملم کنن مطئنم میشه ساعت یکونیم دو ظهر.اما گفتن ساعت هشت باید اونجا باشید تا ظهر میمیرم از گشنگی باید ناشتا باشیم همسرمم همون روز عمل تسه بیضه داره .انشالله پناه بر خدا عزیزم مرسی.انشالله همه ی منتظرا مادر و پدر بشن منم یکی از اونا.خدا کنه جنین با کیفیت زیاد تشکیل بشه.برام دعا کنید🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به نظرتون خریدن آنلاین فرتیل اید مطمینه؟؟  داروهای تقلبی بهمون نندازن؟ میشه اطمینان کرد ...

عزیزم اینترنتی نخر مطمئن نیستن

اگ پیدا نکردی من تو شهر خودمون اسم و شماره یه داروخونه رو بهت میدم بگو برات بفرستن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
این امپول برای چیه که انقدر مهمه؟

کدوم آمپول؟ من ندیدم چه آمپولیو گفتی ولی روال تزریق زیر جلدیا اینجوریه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اها درسته همینم گفت یادم میره   منم تقریبا مثلا ۴۵ درجه زدم ولی نمیدونم کهیر زدم یا مونده زیر ...

توکل به خدا ان شاءالله همه چی درسته و خوب پیش میره 

چرا اینقدر به خودت استرس میدی ...

بگو به نام تو الله زدم ان شاءالله اون چیزی که به صلاحم هست میشه  بعد ببین چقدر آروم میشی

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
عزیزم بهتره از دکترت نظرخواهی کنی ممکنه پروژسترون زیاد وارد شه دز دارو رو دکتر بهت بگه بهتره

شانس من پنج شنبه و جمعه دکترم نیستش

مقعدی بذارم تاثیر داره؟

مفیده؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خوبه پس.ولی رویان خیلی ادمو خسته میکنن تا بخان عملم کنن مطئنم میشه ساعت یکونیم دو ظهر.اما گفتن ساعت ...

الهی آمین 

عزیزم استرس ممنوع فقط همه چی رو روال و درست پیش میره شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شانس من پنج شنبه و جمعه دکترم نیستش مقعدی بذارم تاثیر داره؟ مفیده؟

آره عزیزم مشکلی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من دومین پریود رفتم تو سیکل انتقال شنبه هم ان شاالله انتقالمه برای شما چطوری شد بالاخره؟

منم رفتم ولی انگار سیکل بلند انتقالو برام در نظر گرفته از ۱۵ پرید این ماه دوفستون از ۲۱روزی ۲۰ واحد سینافکت و۹ یا ۱۰ پریود بعدی برم ماه بعد برام انتقال میده به امید خدا ولی خیلی طولانیه امید داشتم این ماه انتقال بده😟

خواهریا من قرص استرادیولم قطع کردم پریود نشدم چکار کنم قرار برم تخمک گیری 8 روزه عقب انداختم😔

نگران نباش من دفعه اول ۱۴ روز طول کشید تا پری شدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود