2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اون که اره ولی قسمته ماهم اینه خواهر چه میشه کرد ای وی اف و هزینه هاشو درداشو .... ولی انشالله پایان ...

انشالله عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم مثل شما رشتم  از قبل که نوشته هاتونو خوندم متوجه شدم شمام الزهرا میرفتی منم مریض این بیما ...

تحت نظر کدوم دکتر بودی عزیزم؟من کبودمهری میرفتم دکتر خوبی بودا ولی توی دارو دادن اعصاب منو خرد میکرد ی بارداریمم با همین دکتر بودم ولی چون دُز آنوکسان رو هرکاری کردم ۴۰۰۰داد و قبول نکرد ۶۰۰۰کنه باتوجه به جهش ژنم متاسفانه باز هم سقط شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با همه ی اتفاقای جور واجور دیروز بالاخره بیمارستان خصوصی پانکچر شدم چون 18 تا فولیکول داشتم انتق ...

انشالله همشون جنین تپلی بشه و بیاد توی دل مامانش

قربونت برم مرسی

سلام عزیزم رفتی ایران؟پیش دکتر حیدری کهن میری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

تبریک میگم عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام خانمهای گل  من امروز ساعت دو ، جنین هامو انتقال دادم ... بعدش اومدم روی کاناپه لابی بیمار ...

فرستادم برات عزیزم

ولش کن وقتی اینجوری گفته بهش اطمینان کن خوب میکنه ک میده منم اگه دکتر تو ۲ تا انتقال قبلی داده بود ب ...

ان شاالله که این دفعه مامان یه جفت نینی ناز میشی عزیزم اشکال نداره دیگه بهش فکر نکن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
واقعا آدم عاجز میمونه به اینجور آدما چی بگه

نیلو جون قطع که کردم، همسرم بهم گفت مگه زبون نداشتی، چرا بهش هیچی نگفتی؟ چرا جوابش رو ندادی؟ گفتم حوصله بحث و اعصاب خوردی بیشتر نداشتم، بعدم اصلا هیچ جوابی به ذهنم نرسید اون موقع. خندید گفت آره تو فقط رو من بیچاره شش متر زبون داری       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حالا ۲۰ روز نه ولی به نظر من آدم این همه هزینه جانی و مالی میکنه ریسک نکنه بهتره خودمم ان ...

آره دقیقا😣 منم خب این ۲۰ روزو تموم نمیمونم که تو مرخصی ان شاالله بعد یکی دو هفته میرم سرکار

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم شاید روشش برای شما فرق کنه  این دفعه بری فکر کنم میخاد بهت آمپول دکاپیتیل بده بعید میدونم ...

ممنون عزیزم. بهش ایمیل می زنم میپرسم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈