2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
به سلامتی عزیزم. شیرینی یادت نره 😂 منم بچه بودم یادمه مامانم در این مواقع بهم روغن کرچک میداد. چقد ...

😂😂😂😂😂

شماره کارت بدید کارت به کارت کنم😂😂😂

وای جدا از حال بدم داشتم از استرس میمردم آخه میگن بعد بیهوشی شکم کار نکنه خطرناکه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ممنون عزیزم،انشاله⚘ خیلی میترسم،همه علایم پریود رو دارم مثل همیشه،کاش خدا هم یه نگاهی به دل ما بندا ...

روزچندی ..عزیزم به علایم توجه نکن من انتقالم کلا هیییبچ علایمی نداشتم فقط میگرن دارم بخاطر مصرف پروژسترون ازسردردروبه مرگ بودم .ولی ماهی که باردارشدم کاملا حس میکردم دارم پریود میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای که باردار بودن و درد معده و سوزش سر دل داشتن تو رو خدا بگین چی مصرف میکردین بهتر میشدین😔😔😔

من هنوزم دارم اما هیچکاری نتونستم بکنم. حتی از دکترم پرسیدم یه کوچولو به اندازه ته استکان دمنوش نعنا بخورم. گفت نخوری بهتره. عزبزم به دردای من کهیر و سنگ کلیه و درد دنده و ... رو هم اضافه کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
روزچندی ..عزیزم به علایم توجه نکن من انتقالم کلا هیییبچ علایمی نداشتم فقط میگرن دارم بخاطر مصرف پروژ ...

امروز میشه ۱۳ روز..

انشاله ک همینطور باشه.ببخشید اینو میگم،من همیشه قبل پریود شکمم روون میشه،پاهام سردمیشه،الان همون حس رو دارم،برا همین شک کردم.😔

فردا میخوام تست بزنم

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
عزیزم مثبت فکر کن ولی کاش میرفتی سونو میشدی شاید ریزش کرده

آخه‌عزیزم‌ریزش‌کنه‌بایدبیادبیرون‌دیگ

کو‌نمیادکه

آندومتر۸‌‌‌بریزه‌معلوم‌میشه‌دیگ

اون‌‌ماه‌هم‌رفتم‌آندومتر۶‌بودروزسومم.‌بعدش‌دویاسه‌بارلک‌

دیدم..من‌اصلا‌هرماه‌همینجورم‌آندومترم‌مثل‌همه‌نمیریزه

هرماه‌باز۳روزدرحدمعمولی‌خونریزی‌داشتم

اینسری‌اینم‌نداشتم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه این دوتا هم اهدایی بودن.نمیدونم بخدا اصلا چیکار کنم ولی با تیم کلانتر و احمدی ادامه نمیدم.خیلی دل ...

عزیزم من پیش دکتر کلانتری بار دوم مثبت شدم. اولین بارم تهران رفتم که هم هزینه هاش خیلی بیشتر بود هم تعداد حنینم خیلی کم شد و هم رفتو امو از پا درم اورد اوارگی و بلد نبودن خیابونا اوووف دیگه پشت دستمو داغ کردم. اگه از کار گروهی راضی نیستی خوب برو پیش دکتر فشارکی اونم فک کنم امار مثبتاش زیاد باشه

سلام عزیزم ...ماه پیش لک بینی داشتم دکتر گف باید هیسترو بشی تا بفهمیم علت لک بینیت چیه ....بهم اچ دی ...

عزیزم‌لکه‌بینی‌درچه‌حدبود؟یعنی‌پریودیت‌لکه‌بینی‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه این دوتا هم اهدایی بودن.نمیدونم بخدا اصلا چیکار کنم ولی با تیم کلانتر و احمدی ادامه نمیدم.خیلی دل ...

عزیزم‌میتونی‌بروتهران

منم‌مثل‌‌توسردرگمم..کاش‌‌‌ازاول‌تهران‌رفته‌بودم

۵سال‌‌عمرمو‌دکترهای‌قزوین‌‌تلف‌کردن

آخرشم‌باکوله‌باری‌ازمشکل‌بایدبرم‌خونه

بابا من ک فک نمیکردم  انقدر بگه بی کیفیته خودم دل بسته بودم به این یدونه نی ،  دکتر عارفی ...

عزیزم‌بروهموناروانتقال‌بده

آ ب‌ که‌بدنیس..خیلیل‌باجنین‌cباردار‌شدن

مگه‌نمیگفتی‌دکترم‌تشخیص‌داده‌رحمم‌التهاب‌داره

بایدپردینازول‌بخورم..‌این‌همه‌جنین‌حیفه‌به‌خدا

عزیزم خوب زودتر باید بری دکتر سرم و دارو بگیری سهل انگاری نکنیا حتما برو 

شما قبلا هایپر شدی؟ 

علائمش جز بزرگ شدن شکم چیه؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
آخه‌عزیزم‌ریزش‌کنه‌بایدبیادبیرون‌دیگ کو‌نمیادکه آندومتر۸‌‌‌بریزه‌معلوم‌میشه‌دیگ اون‌‌ماه‌هم‌رفتم‌ ...

ببین ساحل جون اگه اینطور باشه که میگی، شاید کلا دیواره رحمت ضخیمه و بازم شاید نیاز به کورتاژ و هیسترو داشته باشی. یادم نیست تحت نظر کدوم دکتر بودی اما اینو بهش بگو ببین نظرش چیه. بعدم اگر خواستی انجامش بدی پیش یه حرفه ای حتما انجام بده تا دیواره ات رو خراب نکنه یا زیادی نازکش نکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم امروز موفق شدم بلاخره😂البته با بدبختی🤦‍♀️

آفرین عزیزم 😂بالاخره راحت شدی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...