2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
همه چي رو از نو بايد شروع كنم بچه ها من نمي دونم مشكل آندومتريوزه يا شايد از جنينامه  جنينا هم ...

@زینبی_بابا    

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوله ندارم عزيزم امكان بارداري طبيعي نيست يكبار سه سال پيش بارداري خارج رحم شد بعد اون لوله هارو برد ...

ای بابا پس ایشالله بار اول انتقالت مثبت بشه خدا به هممون رحم کنه فقط🤲🏻🤲🏻🤲🏻

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام من دردهای شدید پریودی  خونریزی شدید که با هیچ مسکنی خوب نمیشد همه جور سونو ازمایشc125ام ار ...

حالا با بارداری رفع میشه اندومتریوز؟بخاطر درد نظر دکتر بر خارج کردن رحم بود یا اگر بیرون نمیاوردی عوارض دیگه ای داشت؟ عزیزم تو پریودی درد مقعدتون زیاد بود.؟

سلام دوستای گلم رفتم تکرار  کردم آزمایشمو بتا از ۵۱ شده بود ۱۳۲ ان شاءالله که همه شما حاجت روا ...

مبارکه‌مامانی

بااین‌حس‌خوبت‌‌‌‌‌برامنم‌دعاکن‌درست‌حسابی‌پرییودبشم

برم‌توسیکل‌انتقال..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برای همه نباید در بیاری برای تشخیص نهایی باید لاپاراسکوپی بشی برامن اینطور گفت شما باید اول سونو مخص ...

گلم من طبق سونوگرافی واژینال دکتر البرزی حرفی از اندومتریوز نزد ......فقط همین علاعم کلیه درد دوران پریودی و درد مقعد که انگار کوبنده هست وفقط روز اول قاعدگی و درد روز چهارم قاعدگی  اما قابل تحمل این سه علاعم رو دارم .....اول باید برم سونو مخصوص اندو.....

دکتر من ۱۶ و ۱۸ برام آزمایش نوشته  زود آزمایش ندادی شما ؟

من 14 آزمايش دادم 1 شد، ديگه ام 16 آزمايش ندادم، وقتي 1 بوده مثلا دو روز بعد ميخواد چند بشه، نميدونم قسمت ما چه ماهي از چه سالي هست براي مادر شدن.

مبارکه گلی جون ......دیدی گفتم نگران نبلش میره بال....دکترتون سهیلا عارفی بود،؟

قربونتون ممنونم دعای خیر شما دوستای گلم همیشه همراهم بوده ان شاءالله همتون نتیجه بگیرید و منم از خوشحالی شما خوشحال بشم.

دکتر عابدی بیمارستان بهمن

خدایا شکرت
مبارکه‌مامانی بااین‌حس‌خوبت‌‌‌‌‌برامنم‌دعاکن‌درست‌حسابی‌پرییودبشم برم‌توسیکل‌انتقال..

قربونت عزیزم برا همتون صلوات میفرستم که ان شاءالله بهترین نتیجه رو بگیرید تو این راه فقط استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه

خدایا شکرت