2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام زینب جون مرسی که همیشه هستی و مارو دلداری میدی ، 💐💐💐 میشه من عکس سونو بفرستم بگی به نظرت چن ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خدا رو شکر اگر مفید باشم 

آره گلم حتما بفرست ببینم میتونم کمکت کنم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله باردار که شدی بعدش رکتال بذار راحت میشی

زینب جون من تو هفته پنج سقط داشتم البته ساک اینا تشکیل نشده بود هنوز ، ۸ روزه پریودم ولی پاک نمیشم این اوکیه ؟ امروز تخمدان سمت راستم درد میکنه میزنه به کمر و پهلوم ، این تخمک گذاریه ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
امروز خیلی بهترم انشالله که نیست دیگه تب ندارم شایدم اثر داروهامه بدن درد دارم 

عزیزم ان شاالله نیست ولی شما دو هفته مراعات کن و قرنطینه باش و حواست به علائمت باشه، چون تو پاندمی هستیم به اولین چیزی که باید قویا فکر کرد کروناست

چون دارو تب نمیده، و اینکه اگر فکر کنیم کرونا هست و مراعات کنیم و حواسمون به علائم خودمون باشه چیزی رو از دست نمیدیم، اما اگر کرونا باشه و سهل انگاری کنیم... 

پروتکل جدید کشوری کرونا برای خانم های باردار هم خیلی سختگیرانه هست 

@زینبی_بابا   میشه عزیزم بگی با این سونو چند وقت طول میکشه من بتونم انتقال جنین داشته باشم ؟ ...

عزیزم من و چند تا دیگه از دوستان با وجود کیست آندومتریوما، حامله شدیم و جراحی هم لازم نشد، فکر می‌کنم بشه انتقال داد اگر آندومتریوما باشه 

ممنون عزیزم ماهم گفتیم بره بیمارستان ولی میگفت شهرستانه وهمسرش پیشش نیس ایشالا مشکل جدی نباشه 

آره درسته ولی دلیل نمیشه، مثلا یک نفر مشکل آپاندیسیت پیدا کنه که نباید منتظر شوهرش بمونه، سریع با آژانس یا بدترین حالت با آمبولانس باید بره بیمارستان 

کلا ما خانم ها باید درجاتی از استقلال رو داشته باشیم و از پس شرایط بد و اورژانسی باید بتونیم بر بیاییم

عزیزم لکه بینی رو باید بری دکتر. بررسی کنه  احتمالا اسپرین نداری؟؟

پنج روز پریودیمووو خوردم ولی دکتر گفت قطع کن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آهان پس هنوز اثرش نرفته، اگر تا دو روز دیگه پاک نشدی حتما بگو به دکترت 

باشه مرسی عزیزم

آهان پس هنوز اثرش نرفته، اگر تا دو روز دیگه پاک نشدی حتما بگو به دکترت 

زینب جون قطع کردن استرادیول و اسپرین باعث پریودی میشه ؟

[QUOTE=167896715]اره ۱۵ به بعد بالا میشه[/QUO ۱۵ یا ۲۰

ابن سینا رنجش ۱۵ به بالا بود شوهر منم اونجا داد 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من لوله هام بستس منم قبل لاپراسكوپي جنين زياد داشتم كه تازه آخرين سري شو انتقال دادم فقط اميدم به اي ...

روز چند انتقالین؟الان غروب جمعه هست بیا از ته دل برای همدیگه و همه اونایی که دلشکسته ان تو این راه دعا کنیم🤲