2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
دوستان آمپول پرگوریس رو چ ساعتی بزنم؟ امروز سوم پریودمه  گفته سه تا آمپول پرگوریس بزنم سه تا پ ...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشید من یه دکتره طب سنتی خیلی خوب میشناسم از ساعته 9 تا 11 شب تلفنی مشاوره میده تو واتس آپم پیام ب ...

سلام عزیزم ممنون از محبتت 

ولی تو شهرمون دارم پیش یه بنده خدایی میرم 

بهم دارو داده دارم مصرف میکنم برای عفونت و کیست 

قبل از این که سونوگرافی برم بهم گفت تو کیست داری 😑😑

بازم مرسی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید برم تست بدم اگه کرونا باشه بچم اسیب می بینه؟ الان ۶ هفته و نیم هستم 

نه عزیزم نگران نباش منم دوماه پیش کرونا گرفتم

فقط مایعات گرم زیاد بخور، میوه مخصوصا لیموشیرین، من لیموترشم برام خوب بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ممنون از محبتت  ولی تو شهرمون دارم پیش یه بنده خدایی میرم  بهم دارو داده دارم ...

سلام گلم....یه سوال داشتم ...بعد از اینکه رفتی سونو دکتر گفت کیست داری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره تست خون بده عوارض کرونا تو سه ماهه اول روی جنین هنوز چیزی ثابت نشده و چیزی در دست ندارن چون ویرو ...

منم آب دور جنینم کم شد خودمم حدس میزنم بخاطر کرونا بوده چون قبلش سونو دادم نرمال بود دیگه همش مجبورم مایعات بخورم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها من ۸ روزه پریود شدم ولی هنوز پاک نشدم ، امروزم تخمدون سمت راستم درد میکنه ، میزنه به پهلوم و پام 🤕 یعنی تخمک گذاریمه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فدات شم ،مرسي از راهنمايي هات  چون هميشه آدم زمان تخمك گذاري ترشح داره و الان كه تو سيكلم و آم ...

نگران نباش عزیزم، چون بدنت هورمون های مختلف و جدید دریافت کرده این تغییر ترشحات کاملا طبیعیه، و خصوصا چون ما خیلی زوم میکنیم هر چیزی برامون علامت سوال میشه

برای جنین ها هم میتونی صحبت کنی باهاشون، اغلب مراکز خصوصی تمایل دارن برای همه بلاست کنن

عزیزدلم  الهی که نتیجه ی اینهمه سختیاتو به زودی میبینی باشه عزیزم الان صدا میکنم ...ازدوستمم پر ...

بهش گفتم زود بره بیمارستان علت های مختلف مثل ویروس، باکتری و عوارض دارویی میتونه باشه

امیدوارم تا الان رفته باشه دکتر