2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
سلام عزیزم کل پام ولی بیشتر پای چپم فکر کنم بخاطر پروژسترون و تاثیرش روی گردش خون هست

اره منم پای چپمه و بیشتر زانو

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من تازه ٤ روز انتقال دادم از روز دوم پادرد دارم

نمیدونم مال چیه ....مال من یه سال طول کشید 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم. امیدوارم عید که میای ایران با نی نی تو دلت باشه و طبیعی باردار شده باشی عزیزم.

لیلا جونم راستش ناراحتم.... دیروز با مرکز مام صحبت کردم میگن به خاطر سن قبول نمیکنیم....دیگه نمیدونم چیکار کنم....خیلی به مرکز مرکز مام و دکتر تصر امیدوار بودم.....

ممنون عزیز دلم. امیدوارم عید که میای ایران با نی نی تو دلت باشه و طبیعی باردار شده باشی عزیزم.

لی لا جان برا شما برا کنترل دوباره قندخون و تیرویید آزمایش نوشتن؟من چون مادرم دیابت داره میترسم منم دیابت بارداری بگیرم.ولی دکترم فعلا آزمایش جدیدی ننوشته.

خدایا شکرت  
ببین دکترم چون خیلی آپدیت بود اصلا سختگیری بیجا نداشت، اون موقع برای سونو پیش مشفقی که پریناتولوژیست ...

پس یعنی منی که باطول ۲۵و شما باطول ۲۸سرکلاژ شدیم باهم فرقی نداره شرایطمون؟

منم استراحتم مطلق نیس مثل دوستمون خوابیده نماز بخونم یا غذامو بخورم ممکنه چند بار از جام پاشم یکم راه برم برا توالت یا نماز یا غذا ...کار خونه هم از اول بارداری انجام‌ ندادم با این وجود بازم فک میکنم من درست حسابی استراحت نمیکنم🤭

دکتر منم گفت استراحت نسبی فقط فعالیت سنگین انجام نده و نزدیکی و پله بالا پایین نکن 

نه دیگه دکتر گفت نیا ماما بیاد خونه بهتره. دوبار چک کردم همون اندازه مونده بود دیگه تغییری نکرده بود ...

منم ان شاالله هفته دیگه میرم دکتر نمیدونم سونو میده یانه خدا کنه از منم همه چی نرمال باشه تحمل استرس دوباره ندارم 

پس یعنی منی که باطول ۲۵و شما باطول ۲۸سرکلاژ شدیم باهم فرقی نداره شرایطمون؟ منم استراحتم مطلق نیس مث ...

شما به سلامتی سرکلاژم شدین اونوقت من هنوز نمیدونم طول سرویکسم چقدره😕😕😕 هرسری میرم دکتر میگم بهش بگم بازم یادم میره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چشم فدات بشم هیلی ممنونم .......گلم من چن سال پیش رویان سوال کرده بودم محدودیت سنی داشتن یعنی بالای ...

یکی از دوستام که رویان میرفت میگفت یه زن ۵۰ و خورده ای ساله اونجا  آی وی اف کرده بود مثبت شده بود آزمایشش انقدر خوشحالی میکرد پس فکر نکنم محدودیت سنی داشته باشه

سلام دوستان  کسی بعد از انتقال پادرد داشته اینجا؟ میدونید دلیلش چیه؟

منم دوتا انتقال اولیم خیلییییییییی پادردداشتم مخصوصا پای راستم از رونم تا زانو  ولی ایندفعه ندارم 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
شما به سلامتی سرکلاژم شدین اونوقت من هنوز نمیدونم طول سرویکسم چقدره😕😕😕 هرسری میرم دکتر میگم بهش ب ...

ببخشید ولی طول سرویکس چیه واسه چی اندازه می‌گیرند؟ 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
شما به سلامتی سرکلاژم شدین اونوقت من هنوز نمیدونم طول سرویکسم چقدره😕😕😕 هرسری میرم دکتر میگم بهش ب ...

دکتر سرویکسو چک میکنه ولی اگه نرمال باشه دیگه نمیگن چنده و گرنه که حتما باید چک بشه چ ما بگیم چ نگیم مطمئن باش خوبه ک دکتر نگفته .نی نیت در چ حاله حس میکنی تکوناشو؟

منم ان شاالله هفته دیگه میرم دکتر نمیدونم سونو میده یانه خدا کنه از منم همه چی نرمال باشه تحمل استرس ...

انشالله نرماله نگران نباش دردو اینا که نداری پس دیگه همه چیز نرماله شاید حتی سونو هم انجام نده فعلا 

عزیزم تو سونو ان تی بررسی میشه نیاز باشه دکتر سونو همون موقع بهت میگه که به دکترت بگی بیشتر واست بررسی کنه اصلا ذهنتو درگیرش نکن 

انشالله نرماله نگران نباش دردو اینا که نداری پس دیگه همه چیز نرماله شاید حتی سونو هم انجام نده فعلا& ...

درد به اون شدت ندارم فقط چند روزه یبوست شدم زیر شکمم فک کنم واسه اون گهگاهی درد میگیره .کمر دردم که از ۱۶هفته دارم میگیره ول میکنه ولی قبل سرکلاژ دردش زیاد بود الان بهتر شده .امروزم باید امپول بزنم