2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آمپول نمیزدم سه روز دیگه استرادیول دارم تا تموم بشه ببینم کی پری تشریف میارند

ااا جدی؟ من فکککردم داری آمپولارو میزنی برا انتقال!! پس تقریبا با همیم😕😘

من نمیدونم چرا این سری و اصلا هیچ امید ندارم متاسفانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقدر استرسمون مشترکه🤭 دقیقا منم عین شما منتظرم پریود شم که برم تو سیکل انتقال دکتر گفته از رو ...

دقیقا دکتر منم 🤦🏻‍♀️خدارو شکر امروز به خیر گذشت😐هیچ وقت فک نمیکردم همچین استرسایی و تجربه کنم! 

امروز تو داروخونه بود یه مرده اومده بود التماس میکرد دوفاستون میخواست نبود!میگفت مشابه ایرانی خارجی توروخدا همسرم تو سیکله...همونجا میخواستم گریه کنم طفلک اینقد مستاصل بود...

نه وقتی مشکلی نیست قرار نیست همش بخوابی مگر اینکه دکتر بگه منکه زندگی معمولی از ۴ماهگی که حالم بعنر ...

واقعا عزیزم؟ من خیلی نگران این موضوع بودم چون واقعا سخته این مدلی تو اقوام یه خانومی میکرو کرده بود تا روز زایمان فقط برا دستشویی و نماز از جاش بلند میشد چشمم ترسیده.. حالا هنوز انتقالم ندادما ببین به چیا که فکر نمیکنم😝🤭🤭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دقیقا دکتر منم 🤦🏻‍♀️خدارو شکر امروز به خیر گذشت😐هیچ وقت فک نمیکردم همچین استرسایی و تجربه کنم!&nb ...

آره خداروشکر برا منم به خیر گذشت😊 آره راست میگی هر مدل استرسی بگی کشیدیم😕 دیگه چاره چیه

بیچاره ناراحت شدم براش خدا هیچ کسو با همچین مشکلی امتحان نکنه واقعا سخته ما خودمونم شده چند روز دنبال دارو گشتیم به زور پیدا کردیم.

من یه ماه پیش که دوفاستون خریدم همه داروخونه ها داشتن ولی انگار الان کمیاب شده. ۹ روزه قطعش کردم ۳۲ سیکلمه هنوز پریود نشدم دومین پری بعد پانکچرمه انگار برا همون عقب انداختم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره خداروشکر برا منم به خیر گذشت😊 آره راست میگی هر مدل استرسی بگی کشیدیم😕 دیگه چاره چیه بیچاره نا ...

خب خداروشکر 😁

اااا منم دومین پری بعده پانکچره!! اما انتقال و هیسترو هم داشتم این وسط!!!! من کل علائم و هم دارم هر دفعه میگم تموم شد دیگه!! هفته پیش هم امپول دیفرلین زدم!! الان یادم اومد اکثر بچه ها از دومین پریود بعده پانکچر مینالن که دیر میشن و اینا.... هیچوقت اینقد منتظر پری نبودم تو عمرم...

خانما یکی جواب من و میده لطفا روز انتقالم حساب میشه یا فرداش میشه روز اول؟

هر ۲۴ ساعت یک روز حساب میشه. مثلا اگه امروز ساعت ۷ انتقال دادی فردا ساعت ۷ میشه یک روز کامل

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من برای نوبت دکتر نامه گرفتم از  مرکز بهداشت و تایید فرمانداری.

گفتی نوبت دکتر دارم دادن؟؟ مدارک چی نشون دادی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم شما  از دکتر طرازی راضی هستی ؟ دوست من مشکل ایمنی انعقادی داره پانکچرش با دکتر قوامی بوده ...

من اره راضیم....ایشالله ایشالله

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
قربونت برم عزیزم. امیدوارم خدا دل مهربون خودتو زودتر با مادر شدن شاد کنه. طفلک شوهرم الان میگفت من ف ...

فدات عزیزم ممنونم از دعات ایشالله هردوتون بزودی به مرادتون میرسید و از ته دل خوشحالی میکنید 🤲

در اندک من تویی فراوان یارب..

🚺🚹🚺🚹🚺🚹🚺🚹

‍ ‌ 🔴 #مراقبت_های_قبل_و_بعد_از_IVF

✅خوردن آب و نشاسته از روز انتقال تا 3 الی 4 روز

✅خوردن به و مربای به ، به لانه گزینی کمک میکنه البته بهترست که به را خام نخورید.

✅دفع استرس و حفظ آرامش

✅خوردن ملین هایی مثل آلو و انجیر

✅قبل از انتقال میتوانید از قرصهای مکمل و تقویتی مثل مولتی ویتامین، امگا3، ویتامینC, ویتامینD, روی، ویتامینE, سلنیوم، کیوتین استفاده کنید. قبل از انتقال هردو برای خوردن ویتامینها میتوانید با پزشکتان مشورت کنید یا از داروخانه کمک بگیرید.

✅ویتامینD به لانه گزینی کمک میکند.

✅قبل از انتقال خوردن آواکادو

✅از روز انتقال آناناس را 5 قسمت کرده و روزی یک قسمت میل کنید.

✅خوردن انار به لانه گزینی کمک میکند.

✅قبل از انتقال از گرمی و بعد از انتقال از سردی استفاده کنید.

✅قبل از انتقال : جوانه گندم _ کلپوره_ سیاهدونه_ دارچین و عسل_ معجون_ خرما_ چهار مغز_ شیرموز و عسل و سیاهدونه_ مخلوط عسل و دارچین

✅بعد از انتقال : نخوردن گرمیجات و ادویه_ خوردن سمنو_ سوپ_ روغن زیتون_ ماکارانی_ سیب زمینی و پودر جوانه گندم برای لانه گزینی

❌کنجد ، آویشن، آبغوره، زرشک، زعفران ، دارچین، عسل، خرما بعد از انتقال ممنوع❗️

✅خوردن ژل رویال توسط هردو قبل از انتقال

✅بعد از انتقال نخوردن غذاهای نفاخ

✅ورزش ایروبیک مهمترین عامل در خونرسانی رحم و دور شدن از استرس و دریافت انرژی مثبت

✅ 2 شب قبل از انتقال بستن زیر دل با مخلوط عسل و سیاهدونه و دارچین

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی