2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684442 پست
من نشاسته نمیخورم اصلا طعمش دوست ندارم فالوده و سمنو و الویه و کو کو سیب زمینی و ماکارونی و اینا میخ ...

این پستت باعث شد پا شم برم سیب زمینی بذارم که کوکو سیب زمینی درست کنم. دیشب هم یکی یه جا نوشته بود آش رشته، به همسرم گفتم آش رشته بخره. البته من همه عمرم همینجوری هوس میکردم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که درد نداری خداروشکر. خوب کاری میکنی فعلا استراحت کن تا زمانی که دکترت بگه دکتر میگفت حالت عمو ...

😨وای چقد سخت که دکتر من گفت فقط کار سنگین. و نزدیکیو پله بالا پایین نکن .شما استراحتت در چ حده 

برای منم سفته تقریبا البته نه خیلی ولی شلم نیست، مگه ایرادی داره؟😕

ن عزیزم چ ایرادی چون من سرکلاژ شدم خیلی حساس شدم رو این قضیه سفتی از دوستان سوال کردم شکمم صبحا که بیدار میشم نسبت به بقیه روز سفت تره خاستم ببینم انقباض ک نیس 

این پستت باعث شد پا شم برم سیب زمینی بذارم که کوکو سیب زمینی درست کنم. دیشب هم یکی یه جا نوشته بود آ ...

عزيزم، شما چه علائمي داشتي؟

من ديشب شديدا ترسيدم، نميدونم بچه هام افتادن يا هستن😭😭😭

خيلي ناراحتم

سلام عزیزم بستگی داره چه دمنوش باشه  من نمیخوردم گلم ولی لبنیات مشکلی نداره😉😉😉😉

مرسی عزیزم 

من معمولا دمنوش هایی مثل اسطوخودوس- زنیان -گل ختمی- پونه و آویشن میخورم 

این دمنوش ها با پردنیزولون و آسپرین تداخل دارند ؟

راستی عزیزم داروهایی که با هم تداخل دارند رو چند ساعت باید با هم فاصله بندازیم؟ 

اره واقعا اینبارخیلی شدیدم فقط مفنامیک اسیدمیخورم خونریزیشم ببخشیدزیاده. بااین حال کلی کارهم دارم.&n ...

آره عزیزم طبیعیه نگران نباش.. بگردم آره دیگه دست تنهایی و مراقب مامان.. مواظب خودتم باش ان شاالله که خدا در عوض نگهداری از مامان به بهترین شکل جوابتو بده  و دو تا دوقلوی ناز بذاره تو بغلت عزیزم😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من نشاسته نمیخورم اصلا طعمش دوست ندارم فالوده و سمنو و الویه و کو کو سیب زمینی و ماکارونی و اینا میخ ...

کار خوبی میکنی، مهم اینه که نشاسته توش باشه 

من فرنی میخوردم، کتلت و ماکارونی

اما شک داشتم نکنه شیر تپی فرنی خوب نباشه چون سردیه

گفتم اینبار با شیر سویا درست کنم

فکر کنم شیر سویا خوبه تو دوران انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم چشم حتما چرا پررویی خیلی هم خوبه که کم توقع نیستی ایشالا به آرزوی قلبیت برسی🙏🏻❤️😘

ممنونم عزیزدلم.. 😘😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
برای منم سفته تقریبا البته نه خیلی ولی شلم نیست، مگه ایرادی داره؟😕

سفت شدن ناگهانی شاید مشکلی باشه وگرنه که همه باردارا به مرور سفت میشه ولی میگن موقع انقباض مثله سنگ میشه یهویی باز شل میشه

😨وای چقد سخت که دکتر من گفت فقط کار سنگین. و نزدیکیو پله بالا پایین نکن .شما استراحتت در چ حده  ...

خوب بستگی به شرایط هر فردی داره. من همش خوابیدم حتی نمازو غذا هم خوابیده. فقط دستشویی میرم ولی دفعات دستشویی رفتنم زیاده 

عزيزم، شما چه علائمي داشتي؟ من ديشب شديدا ترسيدم، نميدونم بچه هام افتادن يا هستن😭😭😭 خيلي ناراحت ...

من هیچ علایمی ندارم عزیزم. اصلا کلا دارم شک میکنم به همه چی.

نه بابا اون ترس ها تو فیلم هاست   

کار خوبی میکنی، مهم اینه که نشاسته توش باشه  من فرنی میخوردم، کتلت و ماکارونی اما شک داشتم نک ...

عزیزم مطمئن نیستم ولی شنیدم اینجا گفته بودن انگار شیرسویا برای کسایی که کم کاری تیروئید دارن ضرر داره. کلا حواستون باشه