2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام عزیزم فدای دل مهربونت 😍😍😍 خداروشکر دیروز عصر رفتم سونو صدای قلبشو شنیدم دوباره الان نه هفته ...

وای که چقدر این صدا قشنگه

یادمه سر بچه اولم بار اول که ماما دستگاه رو گذاشت تا صدای قلب رو بشنوه چشمش به شوهرم بود میگفت لذت بخش تر از دیدن چهره آقایون وقتی برای بار اول صدای قلب بچشون رو میشنون وجود نداره 

میگفت خانومها حس بچه رو تو وجودشون حس میکنن اما اقایون یه جورایی تو ناباوری هستن

اخه دکترم رفته مرخصی من تا هفته دیگه نمیتونم برم مطبش منم میترسم انقباض باشه به ما ما هم گفتم میگه ب ...

خوب شکمو فشار میده معاینه میکنه دیگه. ی گوشه از شکمت یهو سفت میشه یا کله شکمت یهو سفت میشه؟ دردم داری یا نه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن قبلشم شکمم سفت بود یعنی همه ی اینایی که با من باردارن شکمشون شله هنوز؟من خیلی وقته که سفت شده از ب ...

نه بابا شکمم منم سفته به مرور زمان سفت میشه دیگه منتها اگه یهویی سفت بشه و شل بشه  میگن انقباض وگرنه که ماله منم سفته مخصوصا طاق باز که میشم سفت تره.

خوب شکمو فشار میده معاینه میکنه دیگه. ی گوشه از شکمت یهو سفت میشه یا کله شکمت یهو سفت میشه؟ دردم دار ...

ن درد ندارم وقتی بیدار میشم تقریبا از زیرناف تا بالای واژنم سفته بعد که میرم دستشویی و ی چی میخورم یکم شل میشه

منم امپول پرولوتن دارم گشتم تو شهر خارجی شو پیدا کردم اونم ۲تا هر۱۰روزی باید بزنم یکی تو بیمارستان ز ...

خوب همون امپول عالیه. واسه من که ایرانیه هر هفته تا زیمانم فک کنم باید بزنم. احتمالا همون بچس سفت میکنه خودشو چون میگی از قبلم سفت میشده خوب اگه انقباض بوده هم سونو رفتی هم دکتر باید تشخیص میدادن نگران نباش

ن درد ندارم وقتی بیدار میشم تقریبا از زیرناف تا بالای واژنم سفته بعد که میرم دستشویی و ی چی میخورم ی ...

خوب من دکترم میگفت انقباض داری گفتم چجوریه میگفت شکمت سفت میشه و هر لحظه احساس کنی داری پریود میشی که من گفتم سفت نمیشه ولی درد پریودو گاهی دارم گفت پس امپولاتو ادامه بده شما بدونه درده احتمالا انقباض نیست. استراحت مطلقی یا نسبی؟؟؟

ممنون گلم....راستی تو دلروهای شما پرو پانول بود؟من دقت کردم کسی اینجا تو داروهاش نبوده...

قربونت، من دو تا از انتقالام داشتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوب من دکترم میگفت انقباض داری گفتم چجوریه میگفت شکمت سفت میشه و هر لحظه احساس کنی داری پریود میشی ک ...

نه از من اینجوری نیس که درد داشته باشم من تا حالا کمر درد شدم ولی شکم درد پریودی نه .فقط گهگاهی در طول روز شکمم سفت تر میشه .من برا توالت و نماز و غذاخوردن از جام پا میشم وقتی هم خیلی خسته میشم از دراز کشیدن یکم میشینم شایدم چند بار همینجوری از جام پاشم ولی بیشتر دراز کشم الان ی هفتس من پامو تا دم در نزاشتم 

راست میگه واسه همسرت بیشتر وقت بزارعزیزم مردهاحساس وحسودن شدید,,, همسرمن که ازالان میگه بچه بیادمن چ ...

عزیزم، از کجا معلوم ممکنه جوجه هامون دنیا بیان خودشون جوجه رو از ما بیشتر دوست داشته باشن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن قبلشم شکمم سفت بود یعنی همه ی اینایی که با من باردارن شکمشون شله هنوز؟من خیلی وقته که سفت شده از ب ...

برای منم سفته تقریبا البته نه خیلی ولی شلم نیست، مگه ایرادی داره؟😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه از من اینجوری نیس که درد داشته باشم من تا حالا کمر درد شدم ولی شکم درد پریودی نه .فقط گهگاهی در ط ...

خوبه که درد نداری خداروشکر. خوب کاری میکنی فعلا استراحت کن تا زمانی که دکترت بگه دکتر میگفت حالت عمودی ایستادن خیلی خطرناکه واسه کسایی که طول سرویسشون کمه. گفت حتی بعضی مریضارو میگن چهار دستو پا برید دستشویی .