2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام زینب جون خوبی ؟میگم من امروز ۹ سیکل تخمک کشی هستم دکتر گفت اندومتر ۷/5 سه خطی ،ممکنه روزهای بعد ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

آندومتر که عاااااااااالیه، بیشتر هم میشه 

آمپولا حتما بیشتر میشن چند روز دیگه و اینکه راجع به سایز فولی من اطلاعی ندارم عزیزم 🙈🙈🙈🙈

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوردن قرص با معده خالی تاثیر دارو رو کم میکنه ؟

سلام عزیزم نه!!!! 

باید ببینی چه دارویی داری، گاهی بعضی داروها رو اتفاقا باید با معده خالی خورد مثل لووتیروکسین، قرص آهن و.. 

بعصی دارو ها هم مثل ژلوفن و آسپرین باید با غذا باشه تا معده آسیب نبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار انتقال دادی ؟ سری اول فرش انتقال دادی که استرادیول نداده؟ یا سیول نچرال بودی

میگم دکترت پیشنهاد سیکل طبیعی نداد بهت ؟ شاید نیازی به استرادیول نداشته باشی خودت ضخامتت بره بالا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خانوما برای شروع سیکل پانکچر حتما باید دومین روز پریود برم؟ چارمین روز نمیشه؟ چون یه شهر دیگم اجاز ...

روز دوم یا سوم میگن سونو شی، با هواپیما یا قطار، اتوبوس هم میشه رفت اگه کامل رعایت کنی ماسک و شیلد بزنی چیزی نمیشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام زینبی جون من روز ۱۴بتام ۲۱۹۰بود دکترم نگی تکرار کنم به نظرتون لازمه تکرار کنم؟یا یک راست منتظر ...

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله به خیر و خوشی بغل کنی نی نی هارو❤❤❤❤عزیزم شمام علایم نداشتی؟

من نازه متوجه شدم شما انتقالت فرش بوده اسپرین لازم نبودی 

👌👌

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم در انتقال فرش پروژسترون رو از قبل انتقال دادن یا بعد از انتقال ؟

قبل انتقال ، برای من از پنج روز قبلش

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام دوستان من مهرماه پانکچر شدم، دوره پریود اول سر وقت شدم، اما دوره دوم پریود هنوز نشدم 9 روزه عقب انداختم، کسی بود مثل من بعد از پانکچر عقب انداخته باشه؟ @مامان_ماهک10      شما دومین دوره پریود بعد از پانکچر، چند روز بعد از زدن آمپول پروژسترون پریود شدید؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آخه سوپرفکت برای تحریک تخمکگذاریه..دفعه قبل که انتقال داشتم دکاپپتیل برام نوشت که کارش مهار تخمکگذار ...

سوپر فکت کارش مهار تخمک گذاریه نه تحریک تخمک گذاری. منم تو سیکل انتقالم داشتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت