2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
عزیزم پرونیزلون همون قرص صورتی های کوچیک هست؟

زینبی جون منم بلاخره مثبت شدم به لطف و اراده خدا

ممنونم از تمام راهنمایی هاتون خداوند پسر گلتون رو براتون حفظ کنه ...بتامم ۲۱۹۰ شد روز ۱۴

به نظرتون ممکنه دو قلو باشن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بتات روز چهارده چند بود میشه یه توضیحی بدی راجع به بارداری که داشتی چندبار آزمایش بتا دادی و عاد ...

من اولی ۱۲۸ دومی ۱۸۹ سومی ۱۸۰ به فاصله دو روز از هم دیگه ندادم بعد یه هفته رفتم سونو گفت سقط شده 😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مرسی گیسو جون  کاش داروخونه ها داشتن بایداز جای مطمین خرید چون بایدمطمین باشیم پروسه سرمایشی ر ...

میگما شما که مطب دکتر صالحی میرفتین درمورد دکتر محبوبی اردکان سوال نکردین؟تویه کانالی عضوشدم یکیشون میکه دکتر صالحی بهمون‌گفت برید پیشش یکیشون هم گفت دکتر کلانتری

یا رب العالمین
ای جاان تولدش مبارک باشه 😍😍 ایشالا توکلت بخدا باشه  اتفاقا منم پریود شدم رفتم پیشش که شروع ...

اره این سری حتما میرم هیسترو.. 

انشالله خبرخوش بدی بهمون عزیزم

برات دعا میکنم😘

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اي واي.....😔😔😔 اميدوارم به زودي خبر خوبي بدين ممنونم از توضيحتون💖

ممنونم عزیزم بازم تو سیکل انتقالم هفته دیگه اناقال دارم دعام کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻جنینای اخرمه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم خوبی‌؟به سلامتی مبارکه 😍😍😍 ماهیتابه آنا رو بیارم 🍳 🍳 🍳 🍳 🍳  خیلی عالیه که! ...

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون قربونت برم. 

خخخ ماهیتابه لازم شدم؟؟ 😉😉باشه عزیزم همسرمم میگه الکی چراهی بری جراحی بزارانشالله همیناگرفتن. انگار2تابسته 2تایی شده