2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
چهارمین انتقالم بود  حقیقتش اصلا کیفیت جنین نمیپرسم خودمو قاطی اینا نمیکنم  بنظرم این سر ...

خداروشکر که مثبت شدی منم یه انتقال منفی داشتم ایشالا ماه بعد دوباره میرم تو سیکل دعا کن مثبت شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خودتون پیش ایشون ویزیت شدین؟ چون اهل تبریز نیستم میخوام مطمئن شم بعد بیام .بااین وضعیت کرونا هم راه ...

شما برا کدوم شهرید؟چرا میخوایید تبریز ویزیت بشید.؟

نه ما بعد دو سال پیش این دکتر رفتیم.قبلش توسط دکترای بی مسوولیت دیگه ای ویزیت شدیم و کلی وقتمونو تلف کردن.بعدا من متوجه شدم دکتر احمدی دکتر کاربلدی هست.ببخشید.مشکل همسر شما چی هست؟

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون پیش ایشون ویزیت شدین؟ چون اهل تبریز نیستم میخوام مطمئن شم بعد بیام .بااین وضعیت کرونا هم راه ...

فقط یک ایرادی که دارن مطبشونو کوچیک و شلوغ هست و خیلی باید منتظر بشینید.بهتره قبل رفتن هم اینترنتی وقت بگیرید.

خدایا شکرت  
سلام تياراتيام عزيز ، من پستتون رو كه نوشتيد دخترتون به دنيا اومده پيدا نكردم ، قدم دختر كوچولوي گلت ...

خیلی ممنونم عزیزم،  ان شالله شما هم بسلامتی و دل خوش زایمان کنید و سایتون بالاسر بچه هاتون باشه،،  ان شالله قسمت تمام منتظرا البته با یه زایمان راحت

سلام مامانا تورو خدا یکی بگه بتای ۱۵۰۰ خوبه؟ روز ۱۴ انتقالم ۲تاامپول hcg  زدم روز۳ و۶ انتقال. ...

عالیه

مبارکت باشه

به سلامتی بغلش کنی عزیزم

مطمن باش تاثیر آمپول نیست

چون هم مدت زیادی ازش گذشته و هم اینکه این بتا نمیتونه تاثیر آمپول باشه مال جگر گوشه است

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خیلی عالیه. انگاری معجزه شده. من به مرکزم زنگ زده بودم گفت قطع کن منفی شدی روز ۱۴ با بتا ۲ الان پشیم ...

چه عجيب كه گفته قطع كن!!! كدوم مركز بودي؟

البته منم بهش گفتم دو شدم گفت مثبت ك نميشه خيلي بعيده اما گفت حالا تو ادامه بده دو روز ديگه بعد تستت قطع كن

ميگم نكنه طبيعي باردار شدم اصلا اون جنين ها نبوده😅

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝