2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
سلام مامانا میشه کمکم کنید الان توسایتاخوندم که ناثیرآمپولhcg   ده تا۱۴ روزه😶 من ۱ آمپول کام ...

اره گلم اثر امپول hcg تا ۱۴ روزه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام زینبی جان خوبید؟اگه یادتون باشه من سونو انومالی که رفتم طول سرویکسم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ دل‌درد و کمر درد که مال هر چیزی میتونه باشه عزیزم، فکرتو در گیر نکن، فقط تو این دو هفته کار سنگین و پیاده روی نرو

بله ممکنه تا حدود یکی دو میلی بهتر بشه 

سونو واژینال برای طول سرویکس دقیق تره ولی اصلا خطرناک نیست نگران نباش 

پرلوتون همون پروژسترون هست ولی دوز بالا که تا حدود یک هفته _10 روز اثر داره ولی پروژسترون رو هر روز باید زد

نترس گلی دکترت اشتباه نمیکنه، تغییرات طول سرویکس توی این دو هفته مهمه اگر همین قدر بمونه دیگه خطری نداره 

خوب شده كه بتات من١١٨ شدم يعني بده؟

نه همه میگن مهم رشد بتاست 

چون گفتن تکرار کن 

بیخیال منم الکی فک میکنم خدا بهمون لطف کرده داده انشاءلله خودش برامون نگهش میداره 😍

خداجونم شکرت       
@زینبی_بابا ‍  ‍ سلام عزیزم رقص و ورزش در دوران پریود ضرر داره ؟  @زینبی_بابا &nbs ...

سلام عزیزم نه مشکلی نداره، فقط جون بدن در حال ترمیم و ریکاوری هست سنگین نباشه 

من که تو پریودی فقط خوابم میومد

عزیزم تبریک میگم  انشاالله بارداری خوبی داشته باشی  مشکلتون چی بود عزیزم ؟چندسال منتظر ب ...

مرسی عزیز دلم خیلی ممنون 

من پلیکیستیکم همسرم آزو اسپرم

هشت ساله ازدواج کردم ولی از سال 96 رفتیم رویان 

این انتقالم انتقال چهارمم بود 

خداجونم شکرت       

بچه ها از همتون ممنونم که بهم تبریک گفتین 

انشاءلله این حس قشنگ زودی زود قسمت همه منتظرا 

💜💜💜💜💜💜💜

ببخشید که تک تک ریپلای نکردم 

گفتم صفحات جلوتر نره تا بقیه اذیت نشن و راحت سوالاشونو بپرسن

بازم از همتون ممنون 💋💋💋💋💋

خداجونم شکرت       
برای بالا بردن ضخامت کسانی که مشکل دارن و بالا نمیره ویتامین ای ال آرجنینگ ۱۰۰۰ N-Acetyl  م ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی اینارو با همون ویاگرا استفاده کنم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪