2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عزیزم مبارکه ، پروژسترون باعث مثبت شدن بیبی چک نمیشه ، ولی hcg چرا ، ولی خب برو سرچ کن ببین ت ...

ادریانا جون توهم یادمه روز۱۲ زدی درسته؟‌۲تابلاست عین من،

ببین امروز روز ۱۲ من میشه درسته؟

۲۷ آبان ساعت ۱۰ صبح

وای خدایا باورم نمیشه یعنی منم بی بی چکم مثبت شد😭😍

کی ۳شنبه میشه من چطور طاقت بیارم

انشاءالله که واقعی واقعیه      

توروخدا دعا کنید برام

انشالله برای هممون مثبت بشه و ازاین چشم انتظاری دربیایم.

دیشب پیام یکی ازمامانا رومیخوندم ک میگفت تاصبح خوابش نمیبره و همش بیداره ازاسترس.

بخدا حز۳روز اول دیگ از فکرو خیال چشم روهم نزاشتم 

برای من سریع هاله انداخته😭😭😭  چقدر میتونه درست باشه من ۳شنبه باید آزمایش بدم

دختر خدا خفه ات نکنه من ترسیدم گفتم خدایی نکرده منفیه که از صبح داری گریه میکنی. نمیگی زن باردار اینجا نشسته دلش هری میریزه؟؟  

مبارکهههههه مامان شدیییی

ادریانا جون توهم یادمه روز۱۲ زدی درسته؟‌۲تابلاست عین من،  ببین امروز روز ۱۲ من میشه درسته؟ ۲۷ ...

اره عزیزم برای منم بلاست بود ، روز یازدهم هاله انداخت ، اره میشه ۱۲ انتقالت ، مثبتی ایشالاااا هوراااا😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
توروخدا دعا کنید برام انشالله برای هممون مثبت بشه و ازاین چشم انتظاری دربیایم. دیشب پیام یکی ازمام ...

عزیزم، برات آیت الکرسی خوندم  

انشاءالله که کنجدت محکم به دلت چسبیده و بعد از 9 ماه سالم میاد بغلت  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشاءالله که واقعی واقعیه      

توروخدا دعا کنید برام

انشالله برای هممون مثبت بشه و ازاین چشم انتظاری دربیایم.

دیشب پیام یکی ازمامانا رومیخوندم ک میگفت تاصبح خوابش نمیبره و همش بیداره ازاسترس.

بخدا حز۳روز اول دیگ از فکرو خیال چشم روهم نزاشتم 

اهان باشه پس از روز انتقالم 2تابخورم روزانه, مرسی که گفتی گلم. این چه تاثیر داره واسه رحم؟  ار ...

اگه‌تونستی‌۳تابخور‌هر۸ساعت

ژل‌رویال‌هم‌خوبه‌

اینم‌بتونی‌بخوری‌عالیه

رحمو‌آماده‌بارداری‌میکنه..

بخداایناهمش‌ازاسترس‌هس

فکروخیال‌واسترس‌وبزارکنار

نمکم‌حذف‌کن‌خوب‌میشی‌به‌امیدخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دختر خدا خفه ات نکنه من ترسیدم گفتم خدایی نکرده منفیه که از صبح داری گریه میکنی. نمیگی زن باردار این ...

عزیزم بخدا باورم نمیشه منم بعد۳سال بی بی چک مثبت ببینم رویای دست نیافتنی شده بود برام

اخه من شب ۶،۷ بعدانتقال دچاریه فشارعصبی شدم(درگیری خانوادگی ازسمت همسرم،کلا ناامیدشدم)

من وهمسرم تنهای تنها این مسیر درمان و داریم میکذرونیم و واقعا تحت فشاریم

ببخش ک ترسوندمت

توروخدابرام دعاکن

توواقعا مامانی پیش خدابیشتراز‌من آبرو داری ازش بخواه بمنم نگاه کنه و ۳شنبه آزمایشمم خوب باشه

ب اسم خودش قسم خیلی خسنه ام 😭😭😭😭