2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
اهان انشالله عزیزم برای شماچندهزینه میگیرن؟؟ اینجاگرونه من تاحالاباداروها13تومنی خرج کردم اینسری هنو ...

داروها که فکر کنم حدود ۵ تومن شد ، ۵/۵-۶ فکر کنم هزینه پانکچر شد ۱/۵ هم برای فریز و پیش پرداخت انتقال ، چون شوهرم دم صندوق حساب میکرد من دقیق یادم نیست ولی این حدودا بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا هیچی نگفته راستی شما دستشویی فرنگی استفاده میکنی؟ من دوماه اول استفاده کردم اما الان نه

اصلا نمیتونم ایرانی استفاده کنم . حتما فرنگی استفاده کن خیلی بهتره

سلام من برا تنظیم پریود قرص جلوگیری میخوردم این ماه خاستم دوفاستون بخورم ک اونم ب قحطی خورده و هیچچچچ داروخونه ای در مشهد نداره ی قرصی دادن ب اسم دیدروژسترون این خوبه بخورم؟؟اطلاع دارین ک از شب چندمه؟؟

@زینبی_بابا    

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
پرولوتون با پروژسترون فرق میکنه؟؟من پروژسترون فرتیژست ۵۰۰ این نوشتس رو جعبش روز درمیون میزدم که تموم ...

نه فکر کنم از همون خانوادست آخه شیافمو قطع کرد اینو جایگزین کرد فکر کنم تا آخرم داشته باشم دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من سونوی ان تیم و انومالیم مثل همه هفته ها .الان به حساب انومالی میشم ۲۰ هفته و ۲روز شما چی

من ان تی با سن انتقال چهارروز اختلاف داشت آنومالی هفت روز، یعنی الان نوزده هفته و دو روز هستم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
رفتم دکتر ، دکتر نصر که خودشون ویزیت نمی کنن ولی قبلا گفته بودن به خاطر سنم اشکال نداره فاصله پانکچر ...

سلام خانمی

من با دکتر نصر وقت گرفتم

به نظرتون چطوره؟

خیلی نگرانم

به نظرتون خودشون ویزیت میکنه یا اینکه کسی دیگه.

کلا روندش چطوریه؟

چه آزمایش هایی مینویسه

و خدایی که به شدت کافیست.
انشالله این بار حتما میگیرن برات گلم

تا حالا انتقال ندادم مهربون جون ، یه هفت دوره طبیعی اقدام کردیم نشد و بعدش جراحی کردم و ....، حالا تو این رحم جراحی شده معلوم نیست بگیره یا نه ولی امیدم به لطف خداست

الان داشتم مینوشتم ۱۱۸ خداروشکر الهیییییی همتون خوش خبر بشین الهی هرکی اینو میخونه بیاد خبر خوش بد ...

خداروشکر عزیزم ایشالا نی نی سالم بیاد بغلت😘😘😘

چندمین انتقالت بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانمی من با دکتر نصر وقت گرفتم به نظرتون چطوره؟ خیلی نگرانم به نظرتون خودشون ویزیت میکنه یا ...

سلام عزیزم

خودشون ویزیت نمیکنن 

هر چی آزمایش داری ببر همونارو ملاک قرار میدن و آزمایش جدید نمیفرستن

سلام عزیزم خودشون ویزیت نمیکنن  هر چی آزمایش داری ببر همونارو ملاک قرار میدن و آزمایش جدید نم ...

من آزمایشام مال خیلی وقت پیشه.

حدود 2-3 سال پیش

احتمالا برام آزمایش جدید بنویسن

بعد همسرم رو هم.ویزیت میکنن؟

کلا روندش چطوریه؟ ؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شد،

و خدایی که به شدت کافیست.