2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 5.7 بالاست! برای بارداری باید پایین تر از این حرفها باشه. حتما هر چه زودتر مراجعه کن به پزشک

مگه میشه بیشتر از روزی ی قرص ب کسی بدن

ای خداااا.....

اخرین بار ۲ و خورده ای بود

شاید ب خاطر فولیک اسیدی ک شبها میخورم جذب نمیشه لووتیروکسینم

وای نگرانیام چند برابر شد

اگه مثبت باشم سالم باشه

اگه منفی باشم هم ک از ناراحتی دق میکنم

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
سلام عزیزم. قربونت عزیزم خدا بد نده.. عمل چرا؟ امروز انتقال داری؟ سعی کن دو سه روز اول بیشتر استرا ...

عمل برداشتن رحم گلم. 😭😭

نه دیگه قراره فریزکنن دیگه فعلاانتقال نمیدن یک ماه بعد. دوشنبه کارت جنین بگیرم برمیگردم مشهد

مگه میشه بیشتر از روزی ی قرص ب کسی بدن ای خداااا..... اخرین بار ۲ و خورده ای بود شاید ب خاطر فولی ...

عزیزم نگران نباش، تیرویید راحت کنترل میشه. اولین بار که رفتی دکتر برات این دز رو تجویز کرد؟ بعدش دوباره رفتی بعد یکی دو ماه ببینی چند شد تا برات تغییر بده؟ معمولا اولش با این دز شروع میکنن تا دستشون بیاد چیکار کنن. 

نترسی ها، راحت میاد پایین ولی مرتب باید چک کنی. خواهرم وقتی باردار شد تیروئیدش 7 بود. دکتر یکم دعواش هم کرد که قرار نبود با این تیروئید باردار شی. اما خوب راحت اومد پایین و دخترش شکر خدا الان 4 سالشه.

من خودمم دکتر غدد بهم گفته بود به محض بارداری باید آزمایش بدی. هنوز نتیجه آزمایشم نیومده.

بعدش بلافاصله غذا میخوری؟ باید حداقل نیم ساعت فاصله باشه

فکر نمیکنم شب قبل اثری داشته باشه. ولی خوب محض اطمینان اسید فولیک رو عصر بخور

عزیزم نگران نباش، تیرویید راحت کنترل میشه. اولین بار که رفتی دکتر برات این دز رو تجویز کرد؟ بعدش دوب ...

از هشت سالگی دارم قرص میخورم ولی چون عوارض ظاهری نداشت و فقط تو از معلوم بود جدی نبودم حتی گاهی دکتر میرفتم میگفتن نه تو اینقد لاغری پرکاری داری تا ازمایشو میدیدن 😭

از زمان درمان برای باروری شروع کردم که وقتی نمیخوردم ۹ بود

دوسه ماه خوردم شد ۲

دیگه ادامه دادم اما نمیدونم چرا شد ۵.۷ 

البته اون دو تای اول رنج نرمال ازمایشگاهش ۰.۳۹ -۴.۳ بود

ولی این اخری زیر ۷

خدا دخترخواهرتون رو حفظ کنه ممنونم بهم گفتین یکم اروم شدم

عزیزم نگران نباش، تیرویید راحت کنترل میشه. اولین بار که رفتی دکتر برات این دز رو تجویز کرد؟ بعدش دوب ...

اره بعدش بلافاصله غذا میخورم پس میذارم اصلا نماز صبحا بخورم

روز ۱۳ انتقال ازمایش بتا دادم شد ۲۴۷۰  ممنون از همه دوستانی که تا این مرحله من رو راهنمایی کرد ...

مبارکت باشه عزیزم

سری های قبل چندتا جنین انتقال میدادی؟؟

اینسری چندتا