2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خداروشکرکه‌بهترشدی آره‌عزیزم‌‌مادرت‌عمل‌کنید‌‌..یه‌ماه‌فاصله‌بده باخیال‌راحت‌برونی‌نی‌هاروبیارخونه ...

ممنون گلم وای داشتم ازمایش سال پیشمومیدیدم 2بودذخیوم امسال شده1/2استرس اونم گرفتم باز. 😫😫😫

اره احتمالا همین کارو بکنیم ممنون گلم خدابهت سلامتی بده. 

دعاکن نی نی های خوبی تشکیل شن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من انتقال جنین ۳ روزه داشتم و الانم روز دهم گاهی با معده درد از خواب بیدار میشم و زیر شکمم درد میگیره مثل پریودی ببخشید ،چند روزه که رو پام وامیستم سر گیجه میگیرم مجبورم دراز بکشم  به نظرتون میتونه علایم لانه گزینی باشه؟؟؟

ممنون گلم وای داشتم ازمایش سال پیشمومیدیدم 2بودذخیوم امسال شده1/2استرس اونم گرفتم باز. 😫😫😫 اره ا ...

ذخیره منم با سرعت ‌شدیدی داره کم میشه. پارسال ۱.۷ بودم. یه IUI کردم که ۳ تا فولیکول داشتم بعلاوه یه پانکچر با ۸ تخمک. امسال شدم ۱ 😔

خیلی ناراحت کننده است..

عزیزم به خاطر بارداری هست، این دیگه هستش تا یه مدت بعد از زایمان که خودش میره تو😉😉😉😉 عضلات شکمت ...

زینبی جون من فردا آزمایش دوساعا قند دارم از کی نباید چیزی بخورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فقط شماهایین که میگین لک خوبه  من حقیقتا نا امید بودم تا روز دهم که لک دیدم  اومدم اینجا ...

منم روز دهم لک دیدم. یعنی شب یازدهم. کلی هم گریه کردم. اما خداروشکر مثبت شدم. نگران نباش ایشالله خیره

@زینبی_بابا   سلام عزیزم ببخش دوباره مزاحم شدم من واسه معده دردم پنتوپرازول مصرف میکنم اما چند روزه ک دیگه اثری نداره معدم هم درد میکنه هم به شدت ورم کرده چ قرصی بخورم خوبه اینو دیگه میگم مصرف نکنم 

ذخیره منم با سرعت ‌شدیدی داره کم میشه. پارسال ۱.۷ بودم. یه IUI کردم که ۳ تا فولیکول داشتم بعلاوه یه ...

من بایکبارپانکچر5تاتخمکی اینجورشدم چیکارکنیم؟ خیلی افتضاحه. 😭😭

یعنی الان چندمیشه؟ الانم9تاتخمک کشیدن نگرانیامون تمومی نداره که. 

باز خدا رو هزار شکر تو بار داردی دعاکن برای منم همشون جنین شن دیروزپانکچرشدم دوشنبه میرم کارت جنین بگیرم 

دوتا دیگه نه نخواستم تعیین جنسیت فقط ژنتیک خواستم ممنون عزیزم ایشالا دعا کن برام❤️😍

سلام عزیزم تعیین جنسیت هزینش چقدره؟ میدونب اگر فریز داشته باشیم میشه تعیین جنسیتش کرد یا نه؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
منم روز دهم لک دیدم. یعنی شب یازدهم. کلی هم گریه کردم. اما خداروشکر مثبت شدم. نگران نباش ایشالله خیر ...

عزیزم لکه بینی شما در چه حد بود؟برا من ببخشید از بند انگشت کمتر