2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم مام میرم منم واقعا راضیم از مام.دکترمم علیرضایی هست.به نظرم حتما برین.تو انتخاب تخمک اهدای ...

دکتر لاهوتی هم همینطور من تو دایرکت باهاش در ارتباطم ، گفت منتظرم مثبت بشی بگی😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اسپرم اهدایی چجوریه میشه توضیح بدید؟

چیو توضیح بدم ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
هزینه هاش چجوریه

بنظرم خوبه نسبت به رویان اینا خیلی زیاد نیس🤔

بچه‌ها حرکت اسپرم خیلی کم باشه ممکنه در جنین درست کردن مشکل پیش بیاد ؟؟با دوبار منفی شدن جواب انتقال . میشه حدس زد ؟اخه جنین هام به مرحله‌یلاست نرسیدن جنین هام همشون ازبین رفتن فقط یکیش شدکه اونم لاله گزینی نشد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چیو توضیح بدم ؟

نمی‌دونم کلی گفتم.من شوهرم حرکت اسپرمش خیلی کمه.راضی نمیشه میگه بچه از من نیست از کسی دیگست.😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای من انقد از این کلمه کاشت بدم میااااد یکی کاشت، یکی تخمک کشی. این دومی که منو یاد فحش میندازه & ...

زین‌پس به جای واژه ی کاشت بگید میکرو ، بجای تخمک کشی بگید پانکچر🤣

برای ناباروری به نظرم مراکز خصوصی بهتر عمل میکنن هر چند هزینه ها زیاد باشه و اینکه برخوردشون و منظم ...

موافقم من خودم رویان میرم ولی اصلا راضی نیستم یه میکرو یه iui ناموفقم داشتم اونجا انشاءالله اینسری میرم مام 

نمی‌دونم کلی گفتم.من شوهرم حرکت اسپرمش خیلی کمه.راضی نمیشه میگه بچه از من نیست از کسی دیگست.😔

شوهر من تسه کرد ، دکتر گفت آزواسپرم غیرانسدادیه ، سلول اسپرم ساز نداره ، دیگه گفت بریم برای اسپرم اهدایی ، ۳ ساله بهش فک کرده و دیگه قبول کرد ، الان اصلا فک نمیکنه برای خودش نیس میگه ماله منه