2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
امروز از این دکتر به اون دکتر رفتیم اخر هم گفتن برین مرکز بهداشت برای تست ولی کسی نگفت برین بیمارستا ...

حداقل نوع دارو رو نگفتن؟؟ فقط ویتامین سی و اینا کافی نیست 

واسه ما هم فکر کن سچوریشن اکسیژن همسرم 90 بود😱😱😱😱 دکتر هیچ کار نکرد، خودم هر روز بهش گفتم چک کنه که خدا رو شکر روز بعد 95 بود

شما هم هر روز چک کنین و تعداد تنفس رو وقتی حواستون نیست برای هم شمارش کنین در یک دقیقه، به محض دیدن تنگی نفس، تعداد تنفس بیشتر از 24 در هر دقیقه، کاهش سطح هوشیاری، تب بالا که طول کشیده، سنگینی قفسه سینه برید بیمارستان

متاسفانه الان خیلی از بیمارانی که اندیکاسیون بستری دارن مجبورن تو خونه درمان کنن ولی با پزشک در تماس باشن، 

اینا رو میگم که شرایط واضح بشه و با آگاهی تو خونه بمونید 

هیچ نوع بخور و دود اسفند استفاده نکنین 

دمنوش زنجفیل عالیه ولی در حد متعادل

سیر و دارچین هم همین طور لبنیات هم بخورید، فقط اگر علائم گوارشی مثل اسهال اومد شیر و آبمیوه رو اون مدت قطع کنین به جاش ماست و مایعات استفاده کنین

ان شاالله شما هم مثل ما سبک رد کنین، هفته دوم خیلی مهم تر از هفته اول هست، اون تمام بشه دیگه خطر رفع شده کامل 

از استرس هم دوری کنین که هورمون کورتیزول تو بدنتون آزاد نشه، فیلم های خنده دار دانلود کنین بینین 😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله که لک لانه گزینی بوده  توکل کن به خدا منم منتظرم پری بیاد بر ...

توکل به خدا 

کاری از دستم بر نمیاد سپردم به خدا انشاءلله خیره 

شاید نی نی داشته باشی عزیزم ؟😍

خداجونم شکرت       
اونجا چندتاجنین شد براتون؟

دولتی که دوتا مشکل دار تو ابن سینام از سه شنبه امپولامو شروع کردم ببینم این بار فرقی داره فردا نوبت دارم ببینم تخمدان هام جواب داده یا نه احتمالا عملم هفته ی بعدی باشه ولی بار اول سینال زدم این بار بهم نداد

دکترا اکثرا همینجورن.مشکلتون چیه که ای وی اف میکنید؟

همسرم واریکوسل داره و بخاطر سن و ذخیره ی تخمدانم ترجیح دادم زودتر وارد سیکل بشم. دیگه حوصله ی اقدام طبیعی نداشتم واقعا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام زینب جونم خوبی گلی حون؟.....من برات یع پیغام گذاشتم فک کنم ندیدی....یا جوابتو من ندیدم.....عزیز ...

جواب دادم گلی 😍 😍 😍 😍 شیاف پروژسترون سیکلوژست 400

گونال اف به صورت گونال پن ترجیحا 900 بیار

فعلا اینا رو یادمه 

البته یه کم سخته پیش بینی نوع دارو ولی الونوا هم هست یا پیورگان، اینا هم خوب هستن که خدا رو شکر ایران پیدا میشه

توکل به خدا  کاری از دستم بر نمیاد سپردم به خدا انشاءلله خیره  شاید نی نی داشته باشی عزی ...

عزیزم من از وقتی رفتم تو سیکل منع بودم و هنوزم هستم و شاید اگه بعد از پری بخواد انتقال بده همچنان منع باشم اون هفته پانکچرم بود تخمکی هم  نمونده به فرض گرده افشانی همسر

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
تستم مثبت شده عزیزم ممنون

مبارکت باشه عزیزدلم.سالم بغل بگیری کوچولوتو.آخر با عارفی انجام دادی؟شما رو یادمه...پیش نصر رفته بودی ازش دلخور شده بودی درسته؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم سیکل نچرال یعنی سیکلی که بدون استرادیول باشه و من خودم سیکلم نچرال بود و دکتر از روز 2تا 8 پری ...

ممنونم از راهنماییت دکتر من دو تا ستروتاید داد به من که بازم لک دیدم بهش میگم که راه دیگه ای نیست میکه نه ، دکتر دیگه که رفتم بهم گفت با لترازول چون تنبلی داری میریم جلو ، شما نتیحه گرفتی؟ پروژسترون عم دادن بهت ؟