2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
بچه ها یه سوال میگم برا ما تست کرونا نوشتن ،سه شنبه هم نوبت پانکچردارم بنظرتون تودوروزجواب ازمایش رو ...

سلام. منم سه شنبه پانکچر دارم. امروز رفتم آزمایش کرونا دادم گفتند فردا عصر آمادست. تاکید هم کردم برای پانکچر لازم دارم و گفتم حتما فردا آماده باشه. نگران نباش آماده میشه تا اونروز. کرونا خدای نکرده داشته باشیم کنسله دیگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه اونایی که لک دیدن چیشد ؟  لک شما چطوری بود ؟  مال من اندازه یه نخود خیلی خیلی کوچیک ...

هیچی به نتیجه خاصی نرسیدم. بعضی ها منجر به بارداری شد بعضی ها پریود   

من از نخود بیشتر بود. ولی درد ندارم.

آخه من انتقال قبلیم هم لک دیدم، که کم کم ادامه پیدا کرد و آخرش موعد آزمایش پریود شدم   

سلام زینب جونم خوبی گلی حون؟.....من برات یع پیغام گذاشتم فک کنم ندیدی....یا جوابتو من ندیدم.....عزیز ...

عزیزم چه مرحله ای هستی؟

ببخش من جواب میدم. اما گونال بیار گونال. گونال اینجا نیست   

شیاف سیکلوژیست هزارتا بیار اگه لازمت نشد همینجا فکر کنم فروش بره   

اووبوست هم بیاری خوبه   

عزیزم اگر مقعدی گذاشتی و فقط جیش بوده بیرون نیومده نترس، اوایل اطراف مقعد کمی نشتی هست که طبیعیه

سلام زینب جان

عزیزم من امروز روز ۱۴ بودم سونو شدم، یدونه فولیکول راست و سه تا چپ داشتم. سه شنبه هم پانکچرمه. برای امشب ساعت ۸ دو تا آمپول اووترل بهم دادن برای آزادسازی.

میگم به نظرت این تعداد فولیکول برای پانکچر کم نیست؟🤔 و اینکه ممکنه اووترل رو بزنم و زودتر آزاد بشن تخمکها؟ با امروز سه روز هم ستروتاید زدم.

به سلامتی انشالله کلی جنین تپل نگفتن چند تا فولیکول داری

قربونت ممنونم. یکی راست سه تا چپ عزیزم.

سلام به همه و یه سلام ویژه به آنا جون

من از صفحه اول تا صفحه 700 رو خوندم و چقدر خوشحالم که هنوزم هستی و با جون و دل بچه هارو راهنمایی میکنی

منم وارد سیکل میکرو شدم، 2بار iui منفی و چندین ماه داروتراپی ناموفق داشتم، لوله فالوپ سمت راستم مسدوده 

الان دکتر برام استرادیول نوشته از روز 21 باید مصرف کنم

ما خانوادگی غلظت خون داریم نمیدونم منم دارم یا نه، به ماما دکتر گفتم گفت سری بعد اومدی به دکتر بگو

دیر نمیشه آنا جون؟ چون برم باید آمپولارو شروع کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم هاش سی جی بعد انتقال نداشتی؟  انتقالت فرش بود یا فریز؟

ممنون میشم کمکم کنی عزیز دلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببخشید شما بودی قبلا گفتی حدودا ۷ تا فولی داشتی

قبلا دوسه تا راست داشتم سه تا چپ. فکر می کنم سمت راستی یکیش رشد کرده فقط.