2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
نه ستاره جون.من یه قلو باردارم.هزینه ها حدود ۳۵۰ تومن شد. شما غربالگری اول منظورته؟'چون از ۱۱ هفته ...

اره غربالگری اول..

من تو هفته ۱۳ هستم و در استراحت مطلقم..هنوز نرفتم برای غربالگری..

نه دیگه گلی هر چی دکتر گفته 😉😉😉 منم بودم دقیقا همون کارو میکردم

زینب جون ببخش هی سوال میکنم🙈 میگم دوفاستون هم مثل ال دی میمونه؟ مثلا چطور ال دی جلوی پریودی رو میگیره دوفاستون هم تا موقعی که میخوریم پریود نمیشیم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان میخوای انتقال بدی؟ یا تازه ivf

آره عزیزم تو سیکل انتقالم دکتر گفته دو هفته مونده به پری شروع کنم بخورم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
راستی ستاره جون چقدر هزینه اش شد؟

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی..

جایی که من رفتم دکتر سونوگرافیست بود، هزینه یک و پونصد، حدودا ۲۰ دقیقه طول کشید، دردش خیلی کم بود اخه بی حسی موضعی میزنند.تو هفته ی ۱۲ ریداکت کردند..بعدش هر چه استراحتت به مطلق نزدیک تر باشه به نفعته..

شما ویار و حالت تهوع داری هنوز؟

برام دعا کن🙏🏻

عزیزم مگه پروژسترون یخچالیه؟؟ دکتر داروخانه به ما گفت نیاز به یخچال نداره.

عزیزم نه یخچالی نیست فقط زیر 30 نگهداری باید بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز شش هفته شدم همه اش زیر دلم درد میکنه  درد سینه که اکثرا دارن من ندارم طبیعیه ؟ ...

عزیزم اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد من خودمم کلا سینه هام شل بودن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا برای چیه این نزدیکی من روم نشد از دکتر بپرسم اخه چرا باید اینکارو کنم و اینکه دلیل گفتن دکتر ای ...

نه عزیزم بیشتر برا ارگاسم میگن که اون انقباضات رحمی باعث خونرسانی بهتر میشه اما کلا انجام ندیدنم دلیل نمیشه + نشه........ 

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ چشمت بهتر شد؟ میگم من امروز روز ۸ پریودم هست دکتر بهم پردنیزولون داده و گف ...

عزیزم شما دو هفته زودتر شروع کن نهایت پریودت با تاخیر میاد چند روز بیشتر میخوری..... 

فقط هر موقع گفت باید قطع کنی کم کم قطع کن..... 

مثلا دو تا رو یکی کن، بعد نصف و بعد قطع

بچه ها عدسي بخورم اشكال نداره  روز دوم انتقالمم

عزیزم خوب بودنش خوبه ولی شدیدا نفاخه..... 

لااقل برا من اینطوره..... 

اگه نفخ میکنی نخوری بهتره چون اذیتت میکنه!!!! 

عزیزم خوب بودنش خوبه ولی شدیدا نفاخه.....  لااقل برا من اینطوره.....  اگه نفخ میکنی نخور ...

عزیزم اگه سونو سلامت جنین ان تی نرم چی میشه؟

اخه الان هفته ی ۱۳ هستم و تو استراحت ریداکت هستم..

نمیدونم چرا دکتر قبل ریداکت سونو ان تی ننوشت برام..

خانمها تو‌ی مرکز ابن سینا کدوم دکترها تشخیصشون بهتره؟ و‌همینطور بیشتر وقت میذارن؟ @مامان_ماه ...

عزیزم من مرکز فقط ابن سینا رو تجربه کردم که کلا چون مراکز با سلیقم جور نیست ترجیح دادم مطب برم چون دوست داشتم زیر نظر یه دکتر باشم......

اما خوب خیلیا از مراکز جواب گرفتن.....