2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
من اگر خانواده همسرم میدونستن من مشکل دارم، همسرم رو بیچاره میکردن، یعنی یا باید جدا میشدیم یا باید ...

آخه بدونن مثلا چه مشکلی رو میخوان برامون حل کنن؟ بازم خداروشکر لی لا جون که شوهرت همراهته منم شکر خدا شوهرم خیلی هوامو داره با اینکه انصافا خانوادشم باهام خوبن، حالا خودش حساس نیست کسی بدونه یا نه میگه مگه چیه این یه روشیه برای بچه دار شدن ولی من چون فرهنگ مردم اینجارو میدونم کلا دوست ندارم کسی بفهمه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

[QUOTE=163904362]عزیزم یعنی نگفتی آی وی افی هستی؟ پس چجوری داروهاتو ادامه دادی مثلا من انوکسا و آمپول پروژسترونو تا ...[/

عزيزم من گفتم براي من اصلا مهم نبود كه دكتر بفهمه يا فاميل بفهمن يا نه ولي من يك كاري انجام دادم كه حتي دكتري كه باهاش زايمان كردم ميتونست نفهمه آي وي اف انجام دادم .

من بعد از مثبت شدن اول پيش يك دكتر توي شهر خودم يعني كرج ميرفتم كه فوق تخصص آي وي اف بود و داروهام رو زير نظر ايشون استفاده ميكردم ولي بعد از تقريبا هفته ٢٢ اينطورها يك دكتر ديگه توي تهران انتخاب كردم براي زايمان كه اگر به ايشون قضيه آي وي اف رو هم نميگفتم مشكلي پيش نميومد چون داروهام رو زير نظر همين دكتر كرج ادامه ميدادم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واقعا چیکارکنم بالیهوشی باشه یا بدون بیهوشی؟  من خیلی برای معاینه هم اذیت میشم. دیگ دک ...

فکراتوو بکن ، پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه ، تو مانیتور جنین هاتو میبینی میزارن همش لذت داره ، شل کن خودتوو  

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
[QUOTE=163904362]عزیزم یعنی نگفتی آی وی افی هستی؟ پس چجوری داروهاتو ادامه دادی مثلا من انوکسا و آمپو ...

ممنون عزیزم از توضیحت، خدا نی نیاتو برات حفظ کنه😍😍😘

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان کسی میدونه ارگالوترون رو چه طور باید تزریق کرد؟

من رو بازو مبزدم با زاویه ۴۵ درجه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم من دکتر بهم دوتا استرادیول داده یکی استرومارین دو تاشو باهم و یکی دیگشو با فاصله یک ساعت ...

سلام عزیزم شما با دکتر عارفی هستی؟ میتونم بپرسم برای پانکچر بهت دارو چی داده و چند تا تخمک داشتی؟ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من رو بازو مبزدم با زاویه ۴۵ درجه

وای پس چرا بعضیا میگن دور ناف

یادم رفت از دکترم بپرسم انقدر به چیزای دیگه حواسم بودم

اخه یادم نمیاد بهم گفته باشه تو بازو

چون اونموقع میپرسیدم چه طوری

الان چیکار کنم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

وای پس چرا بعضیا میگن دور ناف یادم رفت از دکترم بپرسم انقدر به چیزای دیگه حواسم بودم اخه یادم ن ...

نمیتونی زنگ بزنی بپرسی ؟ ببین من رو بازو میزدم ولی یکی از دوستان اینجا دور ناف میزد ، بستگی به نظر دکترت داره

😔😔😔 چی بگم،دست خودم نیست واقعا

اگه واقعا نمیتونی همون بیهوش بشی بهتره 

آخه بدونن مثلا چه مشکلی رو میخوان برامون حل کنن؟ بازم خداروشکر لی لا جون که شوهرت همراهته منم شکر خد ...

کاملا موافقم. فقط مشکل اضافه میکنن. خب ما سیزده ساله ازدواج کردیم. خودمون چیزی نگفتیم اما خب خودشون مطمئنن که مشکل داریم، یعنی خونه مادرشوهرم اینا میرفتیم برام عذاب الیم بود. یه گوشه شوهرم رو گیر مینداختن، پدرش و مادرش دوطرفش میشستن، یکسره تو گوشش پچ پچ میکردن، همسر منم اصلا عادت نداره جواب بده، فقط میفهمیدم که کلافه شده، به یه بهانه ای از وسطشون پا میشد میرفت یه طرف دیگه مینشست، خیلی اذیت شدم. از خونشون که بیرون میومدیم میگفت به خدا اصلا براشون مهم نیست بچه دار شدن ما، فقط میخوان یه چیزی نقل مجلسشون باشه. اما خیلی اذیت شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آدم میترسه تو بیمارستان موقع زایمان لو بره وگرنه ویزیتای دکتر رو که کسی باهامون نیس

عزيزم اگر بخواي كسي نفهمه راهش همون انتخاب ٢ تا دكتر هست .

ولي من خودم اگر ميخواستم مخفي كنم خيلي بيشتر اذيت ميشدم ، من كلا آدمي هستم كه اصلا دوست ندارم چيزي رو مخفي كنم از كسي البته شرايط هر كس با كس ديگه فرق ميكنه قطعا .

کاملا موافقم. فقط مشکل اضافه میکنن. خب ما سیزده ساله ازدواج کردیم. خودمون چیزی نگفتیم اما خب خودشون ...

حالا خدا رو شكر خانواده همسر من اصلا اينطوري نيستن ، ما خودمون هم اصلا به زنداداشم چيزي نميگفتيم براي بچه دار شدن .