2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
نه اون درد فکر کنم برای تخمدان باشه  ولی باز زنگ بزن بپرس، الان یادم نیست کدوم داخلی بود ولی م ...

ممنونم عزیزم ،صبح تماس گرفتم ،گفتن مشکلی نداره ،هر دارویی هم که دکتر داد استفاده کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنای گل و عزیزم😍😍😍😍 خوبی؟  چیز خاصی نبود گلم، ملتحمه چشمم خونریزی کرده بود و ظاهر خیل ...

فدات عزیزم. شکر خوبیم... 

عزیزم خدارو شکر به خیر گذشته... 

وااااااا مگه هنوزم بوسیدن هست؟؟؟؟؟؟؟؟ 

فکر میکردم الان دستم نمیدن چه برسه به بوسیدن..... 

یعنی امیدوار بودم اینطوری باشه......

ما که خیلی وقته غیر چهارتامون کسیو از نزدیک و تماس مستقیم ندیدیم از نزدیکان..... 

فقط خودمون ۴ تایییییم و بس.... 

بازم استرس کرونا داریم..... 

چون به هر حال همسرم سر کار میره و ریسک هست همچنان..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما به نظرتون میشه روز هفتم سیکل انتقال برات خراش آندومتر بدن ؟فردا هفتم سیکلمه باید برا سنو ...

عزیزم معمولا سیکل قبل خراش میدن یعنی تا جایی که میدونستم.... 

حالا باز سوال کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه های قدیمی و جدید من امروز دومین انتقالم رو انجام دادم. با چند مشت آمپول و قرص اومدم خونه و ...

سلام‌عزیزم

انشالله‌این‌دفعه‌مامان‌دارچینی‌عزیزم

ازالان‌بهت‌تبریک‌میگم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
     راستش حسم میگه همین الان هم مامانی و تو ماه اول بارداری

امیدوارم حست درست باشه 😍

ولی دکتر امروزم گفت چهار روز استراحت مطلق! بعدش راه برو تو خونه. آمادگی شو نداشتم. قبلیه خیلی ریلکس بود 😀

حالا استراحت مطلق یعنی فقط برای دسشویی پاشم؟؟ غذا و قرص و اینا تو همون تخت؟؟